Mi történhetett? Új fotót közölt arendőrség a körözött VV Fanniról!

Két hónapja tűnt el. 

Hirdetés

Mi történhetett? Új fotót közölt a rendőrség a körözött VV Fanniról!

Új, és feltehetően lényeges fejlemény VV Fanni körözésének ügyében: a rendőrség frissítette a honlapján az adatlapját, új képet közölt a lányról!

Mint ahogyan azt a TWN.hu korábban megírta, november 20-án eltűnt 13. kerületi otthonából Novozánszki Fanni. A lány magukra hagyta a kutyáit, égve hagyta a lámpát, eltűnését két nappal később családja jelentette a rendőrségnek. Azóta kiderült, VV Fanni emberölés áldozata lehet,holttestét azonban nem találták meg. A gyilkosság gyanúsítottja, Fanni egyik volt barátja azonban előzetesben, igaz, beismerő vallomást nem tett.

Hirdetés

Fanniról eddig a sajtóban csak azok a képek jelentek meg, amelyeken a tévében láthattuk, vagy a szolgáltatásait kínáló honlapon szerepeltek.

A rendőrség most friss képet közölt, hátha így felismeri őt valaki.police.hu-ra felkerült friss képet a Blikk szúrta ki. A lap hozzáteszi, feltehetően ez egy olyan kép lehet, ami a legfrissebb VV Fanniról, ami az eltűnése előtt készülhetett. A rendőrség továbbra is emberölés miatt nyomoz!

police.hu-ra felkerült friss képet a Blikk szúrta ki. A lap hozzáteszi, feltehetően ez egy olyan kép lehet, ami a legfrissebb VV Fanniról, ami az eltűnése előtt készülhetett. A rendőrség továbbra is emberölés miatt nyomoz!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Mi történhetett? Új fotót közölt arendőrség a körözött VV Fanniról!
error: Content is protected !!