Ez a nő meggyógyította a 4. stádiumban lévő rákját, úgy hogy mindössze egyetlen összetevőt használt.

 Az író, Ann Cameron, több mint 15 gyerekkönyv szerzője. 2012-ben hármas fokozatú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála, és úgy döntött, hogy megosztja a tapasztalatait ezzel a szörnyű betegséggel kapcsolatban a világgal. Valójában ez  a történet igen vidám véget ér, ugyanis sikerült legyőznie a betegséget teljesen természetes módszerrel, és mindenkinek ezt javasolja, aki ettől a betegségtől szenved.

Az írónőnek a saját betegsége nem az első találkozása volt a rákkal, a férje 2005-ben tüdőrákban halt meg, hosszú, hónapokig tartó kemoterápia után.

Hirdetés

Miután orvosa közölte vele a diagnózist, azt javasolta, hogy egyezzen bele egy eltávolító műtétbe, amely után kemoterápiás kezelések várnak rá. A férje sikertelen kezelésében csalódott asszony úgy döntött, hogy nem fogadja meg az orvos tanácsát, hanem alternatív módszert keres.

A történetét pedig a blogjában osztja meg nap mint nap az emberekkel.

„2012 júniusában vastagbélrák diagnosztizálása után, megtagadtam a kemoterápiát. Jól éreztem magam, de a rák hat hónap után már átterjedt a tüdőmre, és belépett a negyedik szakaszban”- írta a blogban.

Ann azt mondta, hogy ekkor elkezdett kutatni a neten, és talált egy esetet, amelyben a 26 éves Ralph Core akinek bőrrákja volt, napi 2,5 kg sárgarépa levet fogyasztott naponta, és a kezelése sikerrel járt.

Hirdetés

Ekkor döntött úgy, hogy kipróbálja ezt az alternatív gyógymódot, és elkezdte inni sárgarépalevet minden nap ugyanazt az adagot.

 

Nyolc hét után egy orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a rák terjedése megállt, a daganat és a nyirokcsomók csökkenni kezdtek. Négy hónap után pedig teljesen visszafejlődött.

Nyolc hónap után, egy CT vizsgálat kimutatta, hogy a rák eltűnt.

Ellentétben néhány más alternatív megoldással, a sárgarépa lé fogyasztása nem tilos a hagyományos kezelés során. A sárgarépa lé tökéletesen kompatibilis kemoterápiával. De Anne úgy döntött, hogy megpróbálja csak a sárgarépa lé fogyasztását, mert nem akart szembesülni a kemoterápia mellékhatásaival.

Azt javasolja, hogy ha jó egészségben van valaki, akinél rákot diagnosztizáltak, ez egy hatékony gyógymód. Nincs semmi baj, akkor, ha valaki a kemoterápia előtt próbálja ki a gyógymódot, mert ha a rákos sejtek szaporodása leáll, akkor valószínűleg ez egy hatékony gyógymód lesz.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a nő meggyógyította a 4. stádiumban lévő rákját, úgy hogy mindössze egyetlen összetevőt használt.
error: Content is protected !!