Image result for DO NOT STRUGGLE WITH DIETS, INSTEAD PUT THIS IN YOUR WATER AND DRINK IT EVERY DAY: YOUR BODY WILL BE CLEANED AND THE POUNDS WILL SLOWLY MELT!

Hirdetés

Hirdetés

A gyümölcsvíz szuper alacsony kalóriatartalmú ital és tele van antioxidánsokkal, tápanyagokkal, és a legjobb dolog benne, hogy teljesen természetes. A hidratálás az egyik legfontosabb dolog, hogy a test egészségben legyen tartva.És ez a gyümölcsvízzel lesz a leghatékonyabb az egész nap folyamán.
Javítja a hangulatot, serkenti az anyagcserét Segít fenntartani az egészséges testsúlyt.Több energiát biztosít, nyugtatja a gyomorpanaszokat, a méreganyagok kikerülnek a testből. Segít a szervezetnek, hogy lebontsa a zsírsejteket. 
Csökkenti az izom fáradtságát edzés közben. Segít regenerálódni edzés után Nagyon könnyen elkészíthető ez az ital. 
Mindössze annyit kell tenned, hogy kipréseled a levet a tetszőleges gyümölcsből és egy pohár vízhez adod, és ennyi. Kész az ivóvíz. Élvezd és fogyj a segítségével sokkal gyorsabban!
A gyümölcslevek előnyeit eddig is tudtuk, de vízzel kombinálva csodát tehetnek.
A citromos víz mintájár készíthetsz grapefruitvizet, almavizet, szőlőviet, de piros gyümölcsöket is használhatsz, a bogyós gyümöcsöknek a legerősebb az antioxidáns és gyulladásgátló hatása, tehát bármilyen ízületi probléma esetén ezek ajánlottak. 
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Nem kell többet fogyókúráznod, ha az ivóvizedbe teszed ezt! És ez még nem minden!
error: Content is protected !!