Image result for DO NOT STRUGGLE WITH DIETS, INSTEAD PUT THIS IN YOUR WATER AND DRINK IT EVERY DAY: YOUR BODY WILL BE CLEANED AND THE POUNDS WILL SLOWLY MELT!
A gyümölcsvíz szuper alacsony kalóriatartalmú ital és tele van antioxidánsokkal, tápanyagokkal, és a legjobb dolog benne, hogy teljesen természetes. A hidratálás az egyik legfontosabb dolog, hogy a test egészségben legyen tartva.És ez a gyümölcsvízzel lesz a leghatékonyabb az egész nap folyamán.
Javítja a hangulatot, serkenti az anyagcserét Segít fenntartani az egészséges testsúlyt.Több energiát biztosít, nyugtatja a gyomorpanaszokat, a méreganyagok kikerülnek a testből. Segít a szervezetnek, hogy lebontsa a zsírsejteket. 
Csökkenti az izom fáradtságát edzés közben. Segít regenerálódni edzés után Nagyon könnyen elkészíthető ez az ital. 
Mindössze annyit kell tenned, hogy kipréseled a levet a tetszőleges gyümölcsből és egy pohár vízhez adod, és ennyi. Kész az ivóvíz. Élvezd és fogyj a segítségével sokkal gyorsabban!
A gyümölcslevek előnyeit eddig is tudtuk, de vízzel kombinálva csodát tehetnek.
A citromos víz mintájár készíthetsz grapefruitvizet, almavizet, szőlőviet, de piros gyümölcsöket is használhatsz, a bogyós gyümöcsöknek a legerősebb az antioxidáns és gyulladásgátló hatása, tehát bármilyen ízületi probléma esetén ezek ajánlottak. 
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Nem kell többet fogyókúráznod, ha az ivóvizedbe teszed ezt! És ez még nem minden!
error: Content is protected !!