drink-this-on-an-empty-stomach-for-a-week-the-results-will-amaze-you
A felesleges hasi zsír emberek milliói számára probléma szerte a világon. Amellett, hogy ez esztétikai kérdés, ez egy veszélyes egészségügyi probléma is,  összefüggő a magas vérnyomással, szívbetegséggel, anyagcsere-rendellenességekkel, asztmával, Alzheimer-kórral, ateroszklerózissal, csökkenti a termékenységet és a reproduktív szervek működését mindkét nem esetében.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy csökkentsük a felesleges hasi zsírt és megakadályozzuk az egészségügyi komplikációkat, néhány életmódbeli változtatást érdemes bevezetni.

Nagyon fontos, hogy ne fogyasszunk túl sok cukrot, és az ajánlott mennyiségű víz (6-8 pohár) naponta ahhoz, hogy hidratált maradjon a szervezet. Megfelelő éjszakai pihenést kell biztosítani és a megfeleleő nutrinseket be kell vinni a testbe az étkezés során. Elég vitamint, ásványi anyagot, és kevés felesleges üres kalóriát.

A zsírégető ital erősen felgyrsítja ezt a folyamatot.

Spenót, citrom és gyömbér hozzáadásával készül, mindez felgyorsíthatja a zsírégető folyamatot. Ösztönözni fogja a karnitin termelését a szervezetben, amely bekapcsolja zsír energiává alakulását a szervezetben.

Hozzávalók

1 citrom

Hirdetés

Egy kis darab gyömbér

Egy marék spenót

1 pohár víz

így készül:

Csak tegyed a hozzávalókat egy turmixgépbe, és addig keverd, amíg kapsz egy sima krémes italt, majd dd ezt a levet frissen minden reggel éhgyomorra, legalább egy órával reggeli előtt. 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
10 perc alatt kész, napi 1x kell fogyasztani, és 3 hét alatt eltűnik a hasi zsír
error: Content is protected !!