Gábor Zsazsa  egykori cselédje, Aaron Tonken most azonnal megszólalt, hogy elhunyt a díva.

Hirdetés

A férfi – aki a nem most, hanem 30 évvel ezelőttszolgált a színésznő mellett – elmondta, hogyt Zsazsa és utolsó férje, Frederic von Anhalt (73) között inkább csak baráti viszony volt, mintsem valódi házastársi kapcsolat. Bár egy lakásban éltek, teljesen külön utakon jártak, és külön hálószobában is feküdtek le este.

Image result for zsazsa gabor– Én voltam a cselédjük. Mindent én intéztem a ház körül. Soha életemben nem volt annyira rettenetes sorsom, mint náluk. Anhalt hihetetlenül agresszív, Zsazsa pedig nagyon aljas volt. (…) Ha nem értettem, mit kért, akkor rögtön hisztériázni , és kiabálni kezdett, a férje pedig azzal fenyegetőzött, hogy rám küldi a kutyákat – mondta Tonken, aki a kilencvenes években volt a házaspár alkalmazottja. Anhalt azonban nem hagyta annyiban a nyilatkozatot, és azonnal reagált a gonosz vádakra.

Hirdetés

A színésznő özvegye, von Anhalt herceg máris körbevezetett a házukban egy tamerikai évéstábot, ahol megmutatta: hol haldoklott Gabor Zsazsa.

Tonken mindössze két napot volt velünk, így nem is ismerheti az életünket. Mivel rosszul végezte a dolgát, és lopott is, hamar megszabadultunk tőle – mondta a férj a tévériportereknek Bel Air-i otthonukban, ahol Gábor Zsazsa elhunyt. A kissé morbid idegenvezetésen a gyászoló férj azt is elárulta, hogyan próbálta újraéleszteni haldokló kedvesét. Lefektettem a földre, egy orvos pedig telefonon diktálta nekem, hogy mit kell csinálnom. A mellkasára kellett nyomást gyakorolnom, még lélegzett. Az utolsó szava az volt: szeretlek. Nagyon szomorú és rettenetes ez az érzés… – nyilatkozta a gyászoló Anhalt, aki húsz évig volt a legendás díva férje.

Mi lesz Zsazsa örökségével?

Nemrég még úgy tudták a lapok, a 2008-as válság miatt a hatamas vagyonnal bíró egykori nagy sztár, Gábor Zsazsa vagyona szépen lassan elapadt. A német Bild azonban megtudta, hogy mégis maradt a pénzből. Hatmilliárd forintnyi pénzt hagyott a nemrégiben, 99 éves korában elhunyt színésznő férjére, Frederic von Anhaltra.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Kipakolt Zsazsa cselédje, botrány, mi ment ott…
error: Content is protected !!