Lagzi Lajcsi 50 milliós rendőrségi ügye másfél éve tart, ennek talán legnagyobb elszenvedője Lajos felesége, Galambos Boglárka, aki az eheti Story magazinnak beszélt az őt is érintő ügyről.

Hirdetés

Image result for galambos boglárka

Dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd a Storynak elmondta Galambos Boglárka a nyomozás ártatlan áldozata, a nő csupán azért lett bűntárs, hogy ezzel is nyomást gyakoroljanak Lagzi Lajcsira.

“Bár az elmúlt hónapokban próbáltam elhitetni magammal, hogy talán felébredhetek ebből a szörnyűségből, még mindig nem könnyebbülhetünk meg. De én nem vagyok bűnöző, ahogy Lali sem, és ezt be is fogjuk bizonyítani.” – mondta Boglárka.

Hirdetés

“Tudom, miért kerültem 2015-ben tizenkét napra rács mögé, és azzal is tisztában vagyok, hogy most miért vádoltak meg. Nem azért, mert bármit is elkövettem volna. Az igazi ok: én vagyok Lajos egyetlen gyenge pontja, velem próbálják megtörni, de ő nem fog elgyengülni. Küzdünk tovább!” – mesélte el Lajcsi felesége, majd hozzátette, minden olyan tárgyat kidobott a házukból, amelyhez a hatóság emberei hozzáértek.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Galambos Boglárka: tudom, miért zártak börtönbe!
error: Content is protected !!