A régi emberek még ismerték a természet gyógyító erejét és meg tudtak küzdeni minden betegséggel, ami megtámadta testüket. Hosszú idő eltelt és minden megváltozott, olyan világban élünk, ami tele van hibákkal. 

Hirdetés

Mikor betegek vagyunk, gyógyszert kapkodunk be, abban a reményben, hogy az majd megoldja, ahelyett, hogy szétnéznénk a természetben. Ez az erős gyógyszeriparnak köszönhető, a reklámmanipulációnak. Azonban a természetes gyógymódok ismét jobban terjednek, egyre több ismeri fel, hogy mekkora kárt tudnak a testben okozni a multi gyógyszergyárak által termelt, méregdrága és biztos gyógyulást kínáló pirulák.

A graviola fa minden évben egy szúrszop nevezetű gyümölcsöt terem. A gyümölcs hatalmas, a húsa fehér. Frissen leszedve is finom, vagy akár különböző levek, szörpök, desszertek, üdítők formájában. A legfrissebb kutatások szerint a szúrszop egy valódi csodaszer. Olyan anyagokat tartalmaz, ami ha egyszer bekerül a szervezetbe többféle tumorsejtet képes elpusztítani. Egyes források úgy tartják, hogy 10.000-szer erősebb, mint bármilyen kemoterápia és képes elpusztítani mindenfajta rákot. A kutatók eredményei lenyűgözők. Ez a banális gyümölcs képes a rák bizonyos típusával felvenni a harcot, laboratóriumi kísérletek ezt már bizonyították, viszont nagy számú, emberen végzett kísérletek még nem történtek ezügyben. Való igaz, hogy a kemoterápia megviseli a szervezetet, a gyümölcs fogyasztása a terápia során kiegészítésként hatásos lehet. 

 

Hirdetés

Azonban egyéb jótékony hatásai is vannak: antimikrobás hatása van, használható bakteriális és gombás fertőzésekben, hatásos a parazitás megbetegedésekben egyaránt, csökkenti a magas vérnyomást, antidepresszív hatású, felveszi a harcot a stressz ellen és a különböző idegrendszert érintő elváltozásokkal szemben is.Erős vírusölő, így a HIV vírus elleni harcban is bevethető-

Ezek a tudományos adatok a szúrszopról egy gyógyszercég archívumából kerültek elő, amely nem akarta, hogy napvilágra kerüljenek az kísérleti adatok, ugyanis csődbe ment volna.

Ennek a fának és gyümölcsének az összetevői 10.000-szer hatásosabban pusztítják a rákos sejteket, mint a piacon kapható, leggyakrabban használatos Adriamycin. Ami pedig elképesztő, a hatóanyagok csak és kizárólag a daganatos elváltozást támadják meg, az egészséges sejteket nem pusztítják el.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A gyümölcs, ami elmulaszthatja az AIDS-et, rákellenes és cukorbetegség gyógyító hatású, de a gyógyszermaffia nem akarja, hogy megismerjék az emberek
error: Content is protected !!