Image result for anatoly moskvin

Hirdetés

2011 novemberében a rendőrség házkutatást tartott Nyizsnyij Novgorodban, Oroszországban egy Anatolij Moskvin nevű férfinál. A híres egyetemi tanár és a temetők kutatója csak azért került a rendőrség szeme elé, mert egy holttestet kerestek. Amikor a rendőrök körülnéztek, az egyik legbizarrabb bűnügyi esetet tárták fel egész Oroszországban.

 

Image result for anatoly moskvin

Hirdetés

A 45 éves Anatoly Moskvin egy kis lakásban élt, mely tele volt könyvekkel, színes ruhákkal és játékokkal. A rendőrségj valami szokatlant vett észre: mi szüksége vab egy gyermektelen férfinak annyi gyermek ruhára és játékra?

Image result for anatoly moskvinImage result for anatoly moskvin

Az egyik szoba tele volt majdnem életnagyságú babával, melyeket gondosan felöltöztetett, és a kanapén, székeken és a padlón tartott. Azonban a babák szaga és a furcsa megjelenése gyanús lett a rendőröknek. Amikor alaposabban megnézték a babákat, egy szörnyű felfedezést tettek.

Több mint tíz évig Anatolij éjszaka a temetőket járta és nem sokkal korábban elhunyt lányok és fiatal nők holttestét kereste. Kiásta kiásta és bebalzsamozta a testüket. Ha a mumifikálás folyamata nem sikerül, visszatette őket a sírba.

Anatolij együttműködött a hatóságokkal, és bevallotta, hogy több mint 150 sírt gyalázott meg. De csak 29 testet tudott mumifikálni. Sót és szódabikarbónát dörzsölt a holttestekbe és megszárítás után betekerte őket, mint a múmiákat.

Anatolij vagy „Babakészítő”, ahogy a sajtó nevezte, viasz maszkokat tett a múmiákra, majd arcot festett nekik körömlakkal, színes ruhákat adott rájuk és meghívta őket egy kávéra, vagy megünnepelte a születésnapjukat. Néhány babába még beszélő szerkezetet is épített, amilyen be van építve a beszélő játékbabákba.

A férfi ragaszkodott hozzá, hogy soha nem volt szexuális érdeklődése irántuk, és csak az örök életet akarta biztosítani a halott gyerekek számára.

Még mielőtt a rendőrségnek esélye lett volna azonosítani a mumifikálódott testeket, egy Natalia Chardymova  nevű nő jelentkezett. Amikor az asszony látta a tévében a lakásban forgatott híradórészletet, rögtön felismerte egyik bábot:  a 10-éves lánya, Olga is ott volt, aki egy évvel korábban halt meg.

A nyomozás során Anatolijt arra kérték, hogy magyarázza meg tettét. Azt állította, hogy 13 éves korában meghalt egy barátnője: a 11 éves Natalia. Anatolij elment a temetésre, és a halott lánynak adott egy búcsú csókot. azóta sem tudta elfelejteni a képet.

A szörnyű felfedezés után a családoknak újra el kellett temetni még egyszer szeretteiket.

Anatolijt végül elmebetegnek nyilvánították, pszichiátriára került, nem börtönbe.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
29 babát találtak a 45 éves férfi lakásában, amikor a rendőrök odaértek, azonnal letartóztatták…
error: Content is protected !!