Ez a kezelés nem a gyenge szívűeknek való. De régóta kering, hogy a pisi jót tesz a bőrnek. Az alternatív gyógyászok régóta használják különböző betegségek kezelésére a vizeletet. Sokan esküsznek rá, hogy meg is kell inni, vagy a bőrre kenni. Gyulladás, égés, száraz bőr esetén: a pisi segít a sejteket regenerálni.

Hirdetés

Egy bátor újságíró ki akarta próbálni: régóta száraz volt a bőre, és azt hallotta, hogy a húgysav nagyon jól megondja ezt a problémát. Szkeptikus volt, de úgy döntött, tesz egy próbát.

Lelkiismeretesen bement a vécébe reggel, hagyta, hogy a reggeli vizelete első harmada kifolyjon, majd egy pohárba töltötte a vizeletfolym középeső részét. állítólag az első cseppek tele vannak baktériummal, de utána tiszta vizelet ürül.  Aztán bekente gy vattával az arcát. Állítása szerint attól félt, hogy büdös marad a bőre, és esetleg a kezeléstő rosszabbodik az állapota is.

Folytatta a kezelést, aztán leírta, mit tapasztalt. állítása szerint a megszáradt vizelet nem hagyott szagot a bőrön, senki sem érezte (kikérte nővére véleményét, akit beavatott titkába), a száraz, fakó bőre enyhén hámlani kezdett a húgysav hatásáera, és üde, friss, bababőr lett a helyén.
Ebből az következik, hogy ápoljuk pisivel az arcot? Nem igazán. Szerencsére a kereskedelemben kaphatók urea tartalmú krémet, amelyek ugyanezt a hatást kiváltják sokkal kevésbé undorító módon. Míg a vizelet 5 százaléka urea, ezek a kozmetikumok 10 százalékot is tartalmazhatnak, tehát hatékonyabbak.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A nő 1 hétig vizelettel mosta az arcát, elmondta, mit tapasztalt
error: Content is protected !!