Hirdetés

Egyetlen pillanatra sem felejtődik el szerettei számára Ihász Gábor emléke, de emellett erről a hazai rádiók is gondoskodnak, hiszen állandóan játsszák a legnépszerűbb dalait.

A népszerű énekest ma 28 éve, szívbetegség vitte el, ha élne, még mindig csak 70 éves lenne. Minden valószínűség szerint igen nagyon büszke volna a fiára, Gáborra (37), aki sikeres csontkovács lett, és amerikai szerelmével sok időt tölt Gábor özvegyével, Máriával lakásukban, ahol valódi oltárt építettek Gábor emlékére a kedvelt tárgyaiból.

Hirdetés

1989. június 29-én ment el a sztár

– Minden itt van a szemünk előtt, egy pillanatra sem felejtjük el – mondta a Vasárnapi Blikknek Ihász Gábor személyes tárgyai körében második felesége, Mária.

– Megőriztem mindent tőle. A Sportkórházban, ahol elhunyt, a nővérkék még egy hajtincsét is levágták, azóta ereklyeként őrzöm itthon. Itt van az arany karlánca, amit utoljára hordott, de megőriztem utolsó cigarettásdobozát is! Mivel a rádiók sokat játsszák slágereit, dalaiban is velünk van. Sok rajongótól tudjuk, hogy ballagásokon, esküvőkön sokat játsszák a Múlnak a gyermekévek című dalát, aminek szintén nagyon örülök. Annak kevésbé, hogy a temetőből eddig két bronz fejszobrát vitték el. Azóta készíttettem egyet márványból, az szerencsére már olyan nehéz, hogy nem bírják elvinni!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Mindössze 42 évesen vitte el a szíve az egyik legnépszerűbb magyar énekest
error: Content is protected !!