A pénzhez való hozzáállás is összefügg a születési dátummal. Egyes csillagjegyek nagyon rosszul bánnak az anyagiakkal, csak akkor jutnak pénzhez, ha valaki hozzásegíti őket. Nézzük, melyik három jegynek a legnehezebb ezen a téren.

Hirdetés

Mérleg

A Mérlegek nagyon szeretik a szépet, az emberi kapcsolatokat, az élet nyújtotta élményeket és a harmóniát. A pénzteremtésben viszont ritkán ügyesek. Ha pénzhez jutnak, azonnal elköltik, hogy kellemesebb legyen az életük. A Mérleg nők ráadásul imádnak a külsejükre is költeni. A Mérleg nem hajtja agyon magát, éppen csak annyit dolgozik, amennyit muszáj, ritkán találja örömét a kemény küzdelemben. Igazi esélye az anyagi biztonságra akkor van, ha a partnere megteremti azt.

Hirdetés

 

Nyilas

A Nyilas mindig célokat tűz ki maga elé, de ezek ritkán anyagi célok. Leginkább az eszmék, a tanítás, a filozófia vagy a művészetek vonzzák, a Nyilasok között rengeteg a zenész, rockénekes, ezekben akar valamit letenni az asztalra, nem a nagy vagyonra hajt. A luxus nem izgatja, de jó természetű, ha van pénze, elszórja a barátaira, nem garasoskodik. Akkor van esélye a gazdagságra, ha egyéni szenvedélyéért véletlenül valaki fizetni akar. Például sikeres művész vagy rocksztár lesz.

Halak

A Halak, hacsak nem Kos, Bika vagy bak az ascendense, tragikusan rosszul viszonyul a pénzhez. Álomvilágban él, és nem látja az élet reális oldalát, nem is érdekli. A munka számára csak nyűg, ritkán leli benne örömét. Ráadásul a Halak csöppet sem számító, nem pénzért, hanem szerelemből kezd el egy új kapcsolatot, dolgozni is csak olyat szeret, amiben örömét leli. Ha házastársa nem segít rajta, bizony, sosem fog nagy vagyonon ülni.

 

És a pénzmágnesek:

Kos: egyszerűen megszagolja, hol a pénz, és ki is nyújtja érte azonnal a kezét, ráadásul garasoskodó, nem is költi el.

Ikrek: mindenkiből kidumálja, amit akar, nagyon sok igen tehetős Ikrek van, bár utána eltenni nem nagyon szereti.

Bika: elég lusta lélek, mégis mindig van neki. Az anyagiakra nagyon tud figyelni.

Bak: neki a pénz olyan, mint másnak a szerelem, igazi örömforrás. Tudja is, mit kell tennie, hogy mindig legyen, és nem szórja el.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ennek a három csillagjegynek sosem lesz túl sok pénze
error: Content is protected !!