Minden csillagjegy máshogy áll az élethez, egyedül semmire sem megyünk, de mindenkinek megvan, kivel kell társuljon, hogy elkezdjen dőlni hozzá a pénz

Hirdetés

Kos

A Kos ösztönösen jó a dolgok elindításában, ritkán téved. Fontos, hogy ne fogja vissza magát, mert a gyáva Kosnak sosem lesz pénze. A kitartása viszont nem megfelelő, ezért legjobb, ha van egy Bika jegyű körülötte, aki türelemmel elvégzi, akit a Kos elkezdett. Ez lehet üzlettárs, kolléga vagy akár szerelmi partner is.

Hirdetés

Bika

A Bika szereti a pénzt, de sajnos kissé lusta, ezért nem árt, ha egy Nyilassal van szoros kapcsolatban, aki bár a pénzügyekhez nem ért, lustának nem nevezhető, és energizálja a Bika kényelemszeretetét. Együtt nagy dolgokra képesek pénzügyekben.

Ikrek

Az Ikrek ügyes kommunikátor, szereti a pénzt és megszerzi. Csak sajnos el is költi, és nem stratéga, nem árt, ha van egy Bak barátja, aki pocsék kommunikátor, viszont látja a rendszereket, megtervezi a jövőt, és nem hagyja, hogy az Ikrek azonnal elutazza, amit megszereztek.

Rák

A Rák nagyon jó pénzügyekben, kivéve, amikor rájön a költési roham, mert éppen rossz a kedve. És inkább beosztó, mint megszerző típus. Egy Oroszlánnal, akinek minden arannyá válik a kezében, jó üzlettársak lehetnek. Az oroszlán mer nagyot álmodni, a Rák pedig beosztja. Ráadásul felvillanyozza a Rákot, akinek elmúlik a rossz hangulata.

Oroszlán

Minden Oroszlán mellé egy Szűzet kellene állítani, aki szerénységével, beosztásával ellensúlyozza az Oroszlán nagyvonalú életvitelét, és ráadásul hagyja, hogy az Oroszlán nagyot álmodjon, segít neki a megvalósításban.

Szűz

A Szűz nagyon ért a pénzhez, megtakarít, jó stratéga, csak néha bátortalan, elvész a részletekben, lefagy. Őt egy könnyed Ikrek tudja ellazítani. Kihozza belőle a céljait, és együtt nagy vagyonra tehetnek szert.

Mérleg

A Mérlegek nem igazán értenek a pénzhez, de ezen a gyűjtögető Rák segíthet. Mindketten indító jegyek, így létre tudnak hozni új dolgokat, de a Mérleg inkább emberi viszonyokban, míg a Rák a család életében indít el dolgokat. A Mérleg okossága és a Rák intuíciója együtt nagyszerű eszköz lehet.

Skorpió

A Skorpió amit elhatároz, azt véghez viszi, sokszor más pénzéből kiindulva teremt nagy vagyont. Ez nem azt jelenti, hogy elveszi a másét, hanem azt, hogy kölcsönből vagy mástól kapott alapból tud kiemelkedni. A Skorpió jól ismeri minden ember indítékát, de nem mindig látja meg az új utakat. Ebben egy Vízöntő partner lehet nagy szolgálatára.

Nyilas

A Nyilas igazi álmodozó, de nagyon okos és tehetséges. Érdekes módon belőle egy még nála is nagyobb álmodozó, a Halak hozhatja ki a realista, pénzügyekben bölcsebb embert. A Halak ráérez a dolgokra, a Nyilas felkutatja az igazságot, együtt még meg is gazdagodhatnak.

Bak

A Baknál nem kell jobb üzletember, csak ne lenne olyan vak az emberi lelki dolgokra, akkor előbb célhoz érne, így sokat kell bukdácsolnia, mire a csúcsra ér. Egy Skorpió, aki ismeri az összes emberi indítékot, legtitkosabb szándékot, nagy segítségére lehet a Baknak az üzleti életben.

Vízöntő

Spórolós, stratéga, és látja a jövőt. Nem is igen lehet kifárasztani. Viszont néha nem értik őt az emberek, ezért nehezebben tud előrejutni az üzletben. Kell mellé valaki, aki előrelendíti őt. A Kos nagyszerű partner lesz ebben, ráadásul a Vízöntő az egyeten jegy, amelikre a Kos még hallgat is.

Halak

A Halak tele van nagyszerű intuíciókkal, amiket nem mindig tud hasznosítani. Nem tudja rendszerbe rakni megérzéseit. Itt lehet hasznára egy kiegyensúlyozott és logikus gondolkozású Mérleg.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a jó tanács rengeteg pénzhez juttat csillagjegyed szerint. Fogadd meg!
error: Content is protected !!