Sajnos a születésünk pillanata befolyásolja azt is, milyen a viszonyunk az anyukánkkal és az apukánkkal. Van 3 szerencsés csillagjegy, amelyik szinte mindig harmonikus viszonyban van legalább az egyik szülőjével. Ha az ascendensed vagy a holdad ezekbe esik, már az is segít.

Hirdetés

Rák

A Rák uralkodója a Hold, és ez a csillagjegy uralja az anyaságot. Főleg Rák férfiak esetében igaz, hogy nagyon kötődnek az édesanyjukhoz, felnőttként is rajongással szeretik. Az apához való viszonyuk is harmonikus lehet. Ha valamilyen együttállás miatt mégsem jó a viszony, a Rákra ez jobban hat, mint más jegyekre, nehezen találja a helyét a világban.

Hirdetés

 

Halak

A Halak sohasem hagyja el teljesen a szüleit, felnőttként is nagyon nagy támasza a szülői párnak. A Halak viszonya édesanyjával egészen különleges, szoros kötődés, szinte érzelmi összeolvadás. A Halak párja jó, ha jóban van a szülőkkel is, mert ez a halak szülöttnek szinte a legfontosabb.

 

Szűz

A Szűz mindent továbbvisz életében, amit a szülői házból hozott. Számára az anya és az apa tanítása igen fontos indítóerő, amit sohasem tagad meg. Ha néha el is vándorol a szülőktől, mindig visszatlál, és öregségükben szolgálja őket, igazi támasz számukra. Minden szülő jól jár, ha van egy Szűz jegyű gyermeke.

 

 

Különösen terhelt viszony lehet:

 

Bak: a Bakot a Szaturnusz bolygó irányítja, ami gyakran nehéz gyerekkort jelent, a Bak számára tanulási folyamat feldolgozni a szülőkhöz való viszonyt. A Bakok öregen sokszor boldogabbak, mint gyerekként.

Vízöntő: A Vízöntő a legszabadabb és legfurcsább jegy, ráadásul nem követi a szabályokat szívesen, ezért előfordulhat meg nem értés a szülők és a Vízöntő szülött között.

Nyilas: a Nyilas szabadságvágya és önálló gondolatai nem szívesen engedelmeskednek egyetlen irányelvnek sem, ami kívülről jön. Ez legalábbis kamaszkorban gondot okozhat.

 

 

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ha ebbe a 3 csillagjegybe születtél, sohasem lesz gondod a szüleiddel!
error: Content is protected !!