Minden nő egy csoda, amíg feleségül nem veszed! Akkor előjön az igazi arcuk! Ez a kellemetlen az egyes horoszkópjegyek feleségeiben.

Hirdetés

Kos: igazi drámakirálynő. Az étteremben visszaviteti az ételt, otthon egyik pillanatról a másikra mindent úgy akar elrendezni, ahogy ő akarja. A legerőszakosabb asszony, akit el lehet képzelni. Aztán elfárad, és csak a tévét bámulja. Semmihez és senkihez nincs türelme. Sok szerencsét egy Kos feleséghez!

Bika: tudtad, hogyha elveszed, akkortól az övé vagy? Mint egy szép bonzai fa a sarokban. És minden nap kicsit lenyeseget belőled. Az a dolgod, hogy minden parancsát teljesítsed, valamit kielégítsd a kielégíthetetlen vágyait, pont úgy, ahogy ő szereti. Változatosságban nem szabad reménykedned, de nincs kiút, bezárt egy börtönbe.

Hirdetés

Ikrek: egyik nap boldogan csicserek, másik nap magába roskadva hallgat. Semmivel sem tudod kihúzni ebből. Nem fog elhagyni, vagy nem valószínű, de igazi panaszáradat az élete. A legkisebb hülyeségeken problémázik vigasztalhatatlanul, de sosem szabadulsz tőle, mert alkalmazkodó jegy. A testiség kevésbé érdekli, mint a végtelen szóáradat, amit rád önt.

Rák: azon veszed észre magad, hogy pár hónap alatt belefulladsz a nagy, vizes érzelmekbe. Állandóan elvárja, hogy kimutasd a szereteted, öt perc szünet sincs. Gondoskodik, akkor is , ha nem kéred. Nála a testiség is csak az érzelmek kifejezéséről szól, semmi izgalom, csak a mindenhonnan áradó szeretet. Nincs kiút, a Rák nő eluralta az egész életedet. És közben még hajlamos a depresszióra is.

Oroszlán: minden nap vigyél neki egy kis csokit. vagy valami szép ékszert, és tartsd kéznél a vörös szőnyeget, mert egy királynőt vettél feleségül. Ne gondold, hogy el fog mosogatni. Sz nem annyira királynős program. Inkább elmegy a barátnőivel, és ha jó voltál, kapsz valami teátrális szeretet gesztust, de jó, ha megtapsolod, mert akkor az sem lesz.

Szűz: először valóságos isten ajándéka. te vagy az úr a házban, a Szűz nő semmire sem mond nemet. Aztán történik valami, úgy érzi, nincs biztosnságban, vagy a dolgok nem a tervei szerint alakulnak, és olyan perpatvart csinál pár óra alatt, hogy azt sem tudod, honnan szalasztották ezt a dühöngő őrültet. Azért van, aki szereti a Szűz nőket.

Mérleg: igazi gyönyörű pillangó. Aki mindenhol rendet teremt. ott is, ahol tökéletes rend volt előtte is. Szeret lustálkodni s a más pénzét költeni. Őneki minden jár, és semmiben sem hibás. Ha gond van, az csak miattad lehet. Szeret pletykálkodni, és mindenbe beleüti az orrát.

Skorpió: legyél igazi alfahím, szép, gazdag, tökéletes szerető. De ez sem lesz elég, amint egy feladatot teljesítettél, jön a következő elvárás, ráadásul a Skorpió nő nem kér, hanem bábként rángat a lelki terror eszközeivel. ha összeálltál vele, akkor vagy teljesítesz, vagy eldob, de úgy, hogy nélküle ne tudd folytatni az életedet, mindent elvesz tőled, ami fontos volt neked, mert nem lehet utána életed, akkor sme, ha már nem kellesz neki. Ja és közben ő minden, csak nem tökéletes.

Nyilas: önző a végtelenségig, arra tart, hogy mindent csinálj meg helyette. Ami a tiéd, az az övé, és nem kéri az engedélyedet. Tüzes menyecske, ezért sok mindent megbocsátasz neki, de nem csodálkozz, hogy egy nap teljesen kiábrándulva ébredsz fel. Akkor viszont nehezen ereszt,

Bak: megkaptad az állást, gratulálunk! te lettél a bak nő férje, akkor dolgozz meg a fizetésért: ami a testiség, a házimunka, a gyerekszülés ellenértéke. Mindenben rendeld alá magad. A Bak nő már a következő projekten dolgozik: kelle gy nagyobb ház, több pénz, még három gyerek. Hogy te inkább jól éreznéd magad? Abból nem eszel, hiszen alkalmazásban vagy. Szabadulni nem tudsz, mert a Bak nő ügyesen mozgatta a szálakat, csak hatalmas veszteséggel mehetsz ki a csapdából.

Vízöntő: nem lesz reggeli, ebéd és vacsora sem. Hancúr sem annyira, mert a Vízöntő nő esténként inkább valamelyik érdeklődési körének hódol, nem a testiségnek. Már ha egyáltalán megházasodik, mer neki a család fullasztó közeg.

Halak: egyik pillanatról a másikra irracionális jeleneteket rendez. Felborul az egyensúlya, és mintha egy fúriával kötötted volna össze az életedet. Máskor igazi megmentésre váró sellő van melletted, de mentsd is meg, különben megint jönnek a jelenetek. Azt sem tudod néha, ki ez.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A Skorpió nő egyre többet és többet akar, a Baknak egy üzleti vállalkozás az egész! Ezért pokol a házasság az egyes csillagjegyek nőivel!
error: Content is protected !!