Minden férfinak van vonzereje, de van 4 csillagjegy, aki minden nőt le tud venni a lábáról titkos eszközével. és nem a legjobb külsejűek azok.

Hirdetés

  1. Kos

A Kosok titkos fegyvere a hatalmas, rövid időre kirobbanó energiájuk. Ha egy Kos férfi szemet vet egy nőre, felkel benne a vadászösztön, és a Mars, a harc istene, ami irányítja. Hatalmas erővel hajt kiválasztottjára, aki még fel sem ocsúdik, a Kos már le is terítette. De vigyázat, a Kos férfi ilyenkor nem ritkán új préda után néz, a nő meg csak csodálkozik, hogy mi is történt vele.

 

Hirdetés

2. Mérleg

A Mérleg férfi úgy flörtöl, mint senki.Minden szava édes, mint a méz, bárkit levesz a lábáról, ráadásul a Vénusz uralma miatt szinte mindig elegáns és jól néz ki. A kellemetlen az, hogy a flörtöt akkor sem hagyja abba, ha van szerelme, bár hajlamos ezt titokban csinálni, mert az egyenesség sem mindig jellemzi. De a Mérleg férfi igazi tulajdonosa a szerelmi bájitalnak.

 

3. Bika

 

A Bikák lassúak, de nagyon biztosak a dolgukban. Ha a Bika kinéz egy nőt magának, addig megy, míg megszerzi. Elhalmozza minden jóval, szórakoztatja, szeretettel veszi körül. Olyan ügyes, hogy mire összejönnek, a nő számára nincs kiút, szinte birtokolja a Bika férfi. Negatív tulajdonsága, hogy egyes Bikák igazi nőgyűjtők, szinte háremmel veszik körül magukat, igaz, ez sokszor csak sokkal később derül ki.

 

4. Rák

 

A Rák olyan kedves és szeretetteljes, hogy úgy tűnik, a légynek sem árt. Í vízjegyek közül a Skorpió is nagy csábító, de ő sötét oldalával van, akinek sok. Nem úgy Rák. Aki látszólag az ártatlan szeretetbomba. Közben pedig hatodik érzékére hagyatkozva úgy ismeri a nő érzelmeit, mint senki, és ezt nem fél használni a hódításban. Az ágyban is pontosan érzi, mi kell a másiknak. Nincs jobb ismerője a nőknek, mint a Rák férfi, így neki még különös vagyonra vagy jó külsőre snincs szüksége, hogy megszerezze a nőket. De vigyázat, a rejtélyes Ráknak mindig vannak titkai.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A 4 legvonzóbb férfi csillagjegye alapján! A negyedik igazi meglepetés!
error: Content is protected !!