Minden elemnek: tűz, víz, föld, levegő, van egy legerősebb képviselője. Ők azok, akik egy küzdelemben mindig felülkerekednek. A többi csillagjegynek is vannak különleges képességei, de őket nem lehet legyőzni.

Hirdetés

Tűz: Kos

A Kos energiaszintje rövid távon olyan magas, hogy senki nem ér fel vele. Utána elfárad, és regenerálódnia kell, de addig is tud magára vigyázni. De leginkább úgy működik, hogy harc esetén egyetlen csapással teríti le ellenfelét, és ezt persze lelki értelemben is vehetjük. Egy Kos mindent elér mindenkinél.

Hirdetés

Víz: Skorpió

A Skorpióban olyan erős motor van, hogy soha nem fárad el, és nagyon sok esze, intuíciója  van, így mindig eggyel előrébb jár ellenfeleinél. Ráadásul, ha veszélyben van, semmilyen eszköztől nem riad vissza. Verbálisan, manipulálva, keveréssel vagy akár titkos energiáival, de halálra marja ellenfelét.

Föld: Bak

A Bak nem szeret harcolni, mert az eredmények érdeklik, céljai. De ha valaki a céljai és közé áll, akkor nincs kegyelem. Döf, rúg, kisakkozza, mi a következő lépés. Ráadásul a Bak a legszívósabb. Amikor mindenki azt hiszi, megkapta a végső döfést, a Bak kivár, majd regenerálódva folytatja. Ebbe minden ellenfél belefárad.

Levegő: Vízöntő

A Vízöntő sem szeret veszíteni, ereje abban áll, hogy tovább lát annál, mint a többi ember. Nem csak köznapi eszközöket használ, mint mások, mert számára titkos ablakokat nyit meg az Univerzum. Fegyvertára így olyan erős, hogy nem lehet vele szembe menni. És jó stratéga is, összerakja fejben a dolgokat.

És mi van, ha ezek négyen találkoznak?

Kos-Skorpió: a győztes a Kos lesz, mert nála direktben működik a Mars a harc istene, ami a Skorpiónál fékezett.

Kos- Bak: a győztes a Kos, sebességével letarolja a Bakot, ez az egy jegy tudja legyőzni őt.

Kos-Vízöntő: a Vízöntő erősebb. Az Uránusz és a Vénusz (a Mérleg és a Bika irányítója) a két bolygó, ami a Marsot meg tudja zavarni.

Skorpió- Bak: a győztes a Bak. A Skorpió kifárasztási taktikája ennél az egy jegynél nem működik. A Bakot egy csapással le lehet teríteni (Kos), de ha kap időt, sosem fárad el.

Skorpió- Vízöntő: a Skorpió lesz a győztes. A Plutó energiája kioltja az Uránusz erejét.

Bak-Vízöntő: A Bak az erősebb. Bár nem olyan nagy látnok, mint a Vízöntő, de nagyon jól látja a struktúrákat és uralja az időt. És sokkal kevésbé fáradékony, mint a Vízöntő.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A 4 legerősebb csillagjegy! Őket egyszerűen lehetetlen legyőzni
error: Content is protected !!