A siker titka nem feltétlenül az, hogy kinek milyen képességei vannak. Sokszor az a döntő, hogy kiben van meg az ambíció, hogy magasra jusson. Egyes csillagjegyeket ez egyáltalán nem érdekel, másokat jobban. Ez a 3 jegy a legtörekvőbb az összes közül.

Hirdetés

Skorpió:

Szereti, ha nagyon sok pénze van. A vállalati ranglétra is izgatja, bár nem feltétlenül annyira, mint a titkos hatalom és a vagyon. Nem véletlen, hogy a világ leggazdagabb embere, Bill Gates egy igazi Skorpió: nemcsak kisakkozta annak idején ellenfeleit, üzlettársait, de a számítógép használókat úgy bemanipulálta a word elterjesztésével, hogy már az egész világ az uralma alatt van. Skorpió nő Katy Perry is. Szinte érthetetlen, de tavaly ő volt a legjobban kereső énekesnő a világon. Tuti jók voltak a szerződései. Mivel lássuk be, a Szűz Beyonce vagy a Halak Rihanna azért jobban tudnak énekelni.

Hirdetés

 

Oroszlán:

Az Oroszlánok imádnak a csúcson lenni, és onnan csak tepsiben lehet kitolni őket. Mottójuk: én akarom! És ha egy oroszlán akar valamit, azt el is éri. Nem kell, hogy szép legyen vagy tehetséges, az egész világ a lábai előtt fog heverni. Tipikus nagyra törő Oroszlán nő Madonna. Nem a legcsinosabb, nem a legjobb hangú volt a nyolcvanas évek énekesnői között, mégis ő az, aki még 30 évvel később is a pop nagyasszonya. A másik nagy Oroszlán Obama elnök: ki más lehetett volna az USA első színes bőrű elnöke, mint egy nagyra törő Oroszlán férfi?

 

Bak:

A Bakok a vállalat ranglétrán szeretnek egyre feljebb jutni. Vannak köztük vállalkozók is, de mivel szeretnek keretek közt lenni, ők vezérigazgatóként érzik legjobban magukat. Engedd be a Bakot, és beül a székedbe, mondják nem egészen alaptalanul. Mivel nem szereti a hivalkodást, csillogást, a Bak jól meglep mindenkit, amikor pár év alatt maga mögött hagyja riválisait. Tipikus Bak Jeff Bezos, az Amazon.com első embere, aki idén pár órára még Bill Gates-nél is gazdagabb volt. Kettejük harca még nem ért véget.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a 3 csillagjegy lesz magas pozícióban, mire megérik. Te köztük vagy?
error: Content is protected !!