Benkő Dániel és ifjú szerelme, Bazsarózsa egy hónapja vágtak bele a családalapításba, és vállalták, hogy a Bors kamerái előtt ellenőrizzék a terhességi tesztet.

Hirdetés

A művészpáros két boldog együtt töltött év után szerelmük gyümölcsét is leszakítaná. Semmit sem szeretnének a véletlenre bízni, így egy asztrológushoz fordultak, aki kiszámolta a párnak, hogy melyek a legtökéletesebb időpontok a fogantatásra. Az első ideális alkalmat már meg is élte a szerelmespár. Szerda délelőtt pedig boldogan vonult be a fürdőszobába, hogy megcsinálja az első terhességi tesztet. Az izgalom perceiben a Bors is jelen volt.

A lantművész roppant csalódott volt, amikor kiderült, hogy Bazsi terhességi tesztje negatív © Zsolnai Péter

– Kicsit csalódott vagyok, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy így elsőre összejöhet a baba. Én már nagyon szeretnék anyuka lenni, de persze ez nem szegte kedvem, egy évet még adunk a dolognak – mondta reménykedve a csinos táncoslány, aki elsőre fiút szeretne.

– Egyik hónapban a fiúnak, másikban a lánynak van nagyobb esélye, de mivel én biztosan tudom, hogy először kisfiút szeretnék szülni, a következő hónap kimarad, és januárban ismét odakoncentrálunk Dániellel – határozta el a huszonéves lány.

Hirdetés

Nem leszek apuka – nyugtázta az eredményt Benkő © Zsolnai Péter

Amíg Bazsának az egekben járt a pulzusa, a hetvenéves lantművész nyugiban várta az eredményt.

– Nincs min izgulnom, nem én leszek terhes – nevetett nagyot Benkő. Komolyra fordítva a szót, egy éve voltam olyan vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy bizony, a koromhoz képest igen aktívak a sejtjeim, úgyhogy nincs félnivalója Bazsikának – árulta el a Borsnak a zenész, akitől szerelme vette át a szót.

A szerelmesek nem adják fel, még egy évig próbálkoznak a gyereknemzéssel © Zsolnai Péter

– Szeretem Dánielt, és mindenképp tőle szeretnék gyereket, de az idő csak úgy rohan, így ha egy év múlva sem esnék teherbe, a biztonság kedvéért lefagyasztatnám a spermáját, és később akár műtéti vagy donoros megtermékenyítésnek is állnék elébe.

bors
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Benkő Dániel huszonéves barátnőjének egekbe szökött a pulzusa attól, ami történt
error: Content is protected !!