Gálvölgyi János nem véletlenül lehet büszke lányára, Dorkára, aki sikeres színidirektor lett.

Hirdetés

Gálvölgyi Dorka nagy álma volt, hogy színházigazgató legyen, ami végül meg is valósult, bár édesapja nem kifejezetten örült ennek.

 A véletlennek köszönhetem, hogy színházigazgató lettem, bár hallottam olyan „jóindulatú” megjegyzéseket is, hogy édesapám vett nekem egy színházat –mondta a Storynak az igízgató asszony, aki elmondta, soha nem volt annyi vagyonuk, hogy ilyesmire teljen, sőt.

Dorka elárulta, hogy nem kér segítséget édesapjától, hiába gondolják sokan, hogy mennyivel egyszerűbb lehet neki a színház világában úgy boldogulni, hogy Gálvölgyi János lánya.

Hirdetés

Dorka a maga lábán akar megállni

– Szerettem volna Kern Andrást felkérni egy szerepre, de nem értem utol. Eszembe sem jutott, hogy szóljak apukámnak, keresse meg helyettem, és közvetítsen.

Dorka nemrégiben házasodott meg harmadszorra is, aminek Gálvölgyi nem igazán örült, sőt, még az esküvőn sem jelent meg, azonban nem azért, mert nem kedveli lánya mostani férjét.

A színész az esküvő előtti napon lett rosszul, mint kiderült, vesekómát kapott, még saját lányát sem ismerte meg, aki a kórházból ment az esküvőjére.

– Amikor végre kinyitotta a szemét, ott ültem az ágya mellett az esküvői fotókkal a kezemben. Együtt néztük végig, és együtt sírtunk – emlékezett vissza Dorka, aki nagyon örül annak, hogy édesapja mostanra jó egészségnek örvend, és sok munkája van, ám a lányának nem akar dolgozni, inkább csak nézőként venne részt az előadásain.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Kómába esett, lánya esküvőjére sem tudott elmenni Gálvölgyi János
error: Content is protected !!