Vannak őszintébb és kevésbé őszinte emberek. És bizony, a születési hónap ezt is meghatározza. Íme a 4 leghazudósabb jegy. Ők viszont nem sértenek vérig másokat feleslegesen, ez jó bennük!

Hirdetés

  1. Ikrek: mivel két énje van, az egyik nem is tudja, mit beszél a másik. vagy nem akarja tudni. Az Ikrek úgy talál ki komplett történeteket, mint a vízfolyás, és naponta a képes az ellenkezőjét mondani. Szeretetre méltó emberek, de jobb, ha leellenőrzöd, mit beszélnek.
  2. Rák: elhallgat, ferdít, nem teljesíti, amit ígér. Ha családtag vagy, tűzbe megy érted, de másként, felejtsd el, hogy őszinte lesz  mindenben hozzád. Viszont konfliktuskerülő és tapintatos, ezért kedves ember, csak munkahelyen ne kerülj szembe vele, mert akkor nem viccel.
  3. Vízöntő: róla kevesebben tudják, de nem sokkal igazmondóbb, mint az Ikrek. Egy párhuzamos valóságban él, amit már-már maga is elhisz. De nem az az ártatlan álmodozó, aminek látszik, mert pontosan tudja, mit csinál.
  4. Szűz: a legszínlelőbb a három földjegy közül. nem szeret nemet mondani, ezért aztán mindenre igen a válasz, akkor is, ha ez nem igaz. Szeret eltitkolni tényeket, és másnak mutatni magát bizonyos szituációkban. Bajkeverésben is utánozhatatlan, ha felidegesítik. Jobb vigyázni vele.

Az őszinte trió:

A Kos mindenkin átgázol, minek hazudna, A Nyilast csak a saját igazsága vezérli, amellett kitart a végsőkig, a Bika makacsul megy a feje után, nem bajlódik hazugságokkal.

Hirdetés

Akik nem szívesen hazudnak, csak, ha muszáj:

Bak: ha sok pénz vagy magas pozíció múlik rajta, hazudik, magánéletben nem. Skorpió: nem hazudik, inkább megtévesztően viselkedik. Oroszlán: csak akkor hazudik, ha az egója veszélybe kerül, de akkor simán.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
A 4 csillagjegy, akinek jobb, ha egy szavát sem hiszed el, még munkában sem
error: Content is protected !!