Vujity Tvrtkot nem hagyta hidegen a VV fanni eltűnése és halála körül kialakult vita, melyet a kommentelők folytatnak a hírportálokon, a lány esetéről szóló cikkek alatt.

Hirdetés

A tévés ezt írta ki Facebook oldalára:

“Sajnos erős a gyanú, hogy a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni már nem él. Minden valószínűség szerint meggyilkolták. Az erről szóló híreket tömegesen véleményezik az emberek. Végtelen szomorúsággal olvastam, hogy vannak -nem is kevesen- akik becsmérlik, szidják, gyalázzák az áldozatot. A “nem is kevesen” persze relatív, de ebből egy is sok, és nem egy van. Nagyon nem.

Nem ismertem a hölgyet, sosem találkoztam vele. Nem tudom, hogy mennyire volt olvasott, iskolázott vagy éppen vagány. Nem tudom, hogy miért lett prostituált, ahogy azt sem, hogy miként élte életét.

Ugyanakkor magamban azt érzem, hogy adott helyzetben nem ez a fontos. Nagy valószínűséggel megöltek egy fiatal lányt. Teljesen mindegy, hogy káromkodott-e egy tévéműsorban vagy sem, jól, esetleg valakik szerint rosszul viselkedett-e egy show-ban.

Hirdetés

Ezt a lányt nem azért szülte az édesanyja, hogy fiatalon eltemesse.

Hiszem, hogy egy ekkora tragédia idején, amikor egy ennyire fiatal élet erőszakos véget ér, nem szidhatja, nem okolhatja vagy gyalázhatja az áldozatot senki. Hiszem, hogy most semmi másnak nincs helye csak a gyásznak, emlékezésnek, az ismeretlenek számára pedig az együttérzésnek vagy a néma csöndnek.

Aki ebben a pillanatban is bántaná a lányt vagy képtelen együttérezni a gyászoló édesanyával és családdal, az -szerintem- válassza ez utolsót. A néma csöndet.

Tvrtko”

(Ez is érdekelheti: Előkerült VV Fanni titkos notesze, jó néhány ember kerülhet kellemetlen helyzetbe.)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Nagyon megrázó dolgot mondott Trvtko VV Fanniról
error: Content is protected !!