Hirdetés

Nem a legjobb képűek, nem a leghangosabbak, de egyszerűen raganak rájuk a nők. Mindenki ezt a 3 csillagjegyet irigyli a férfiak között.

  1. Bika. Sok Bika alacsony, nem is a legsoványabbak, mert szeretnek enni. De a nyugodt erő, ami árad belőlük egyszerűen légypapírként vonzza a nőket. Ráadásul a Bika visszahúzódó tud lenni, sok férfi ebbő a jegyből csak finoman udvarol, nem nyomul. A nők mégsem hagyják őket békén. A Bika férfiak a legkedvesebbek.

2. Nyilas. A Nyilas férfi imádja a nőket, igaz, hogy csak rövid időre köti le a hódítás, akkor olyan lelkes, hogy elég jól megvezeti áldozatát tüzével és lendületével. Hogy utána mi lesz, az más kérdés, de a pozitív és szerencsés Nyilas pasinak nincs gondja a hódítással.

3. Vízöntő. Észrevetted, hogy a Vízöntő férfi körül csak úgy rajzanak a nők? Mivel barátnként közelít az ellenkező nemhez, a csajok nem is gyanítják, mi lesz ennek a vége. A Vízöntő ráadásul nagyon tud a másikra figyelni, és bizony ez a nők gyengéje, ha rájuk fókuszálnak. Később persze a Vízöntő barátságossága kevés lesz, mert érzelmeket nem lehet várni tőle.

Hirdetés

4. Kos. egyetlen támadással leterít bárkit. Nincs menekvés. Aztán továbbáll a következő vadászat irányába.

Akik bajban lehetnek:

Skorpió: vagy nagyon vonz vagy nagyon taszít valakit, ha nem jó irányba indul, ráfaraghat. Ikrek: sokszor idegesítő és túlmozgásos, nem sokan veszik komolyan, igaz, jó beszélőkéjével azért bedumálja magát néhány ágyba. Rák: azt hiszi, nagyon ismeri a nőket, de a kiszámíthatatlansága, túlérzékenysége miatt pórul járhat. A biztonságadás nem a lételeme.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a 4 csillagjegyű férfi egyszerűen minden nőt megkap, a kisujjukat sem kell mozdítaniuk
error: Content is protected !!