A no­vem­ber 20-án el­tűnt lány la­ká­sán olyan dol­gok ke­rül­tek elő, me­lyekre senki nem szá­mí­tott.

Hirdetés

 

Fanni gyászoló szüleinek gyermekük albérletében ugyanis össze kellett pakolniuk és elvinniük az elhunyt holmiját.

Fotó: Facebook

Összepakolták lányuk ruháit, bútorait az egykori valóságshow- hős budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra, ott kezdték átnézni a cuccokat. Ők még mindig azt hiszik, hogy lányuk hazatér, a rendőrök közölték velük: már csak a holttestet keresik. De a lakásban még mindig ott voltak a helyszínelés nyomai, ahol a hatóság ujjlenyomatokat keresett.

Hirdetés

„Szomorú, hogy ennyi marad csak egy ember után. Dobozok, zsákok…– panaszolta a Blikk napilapnak Fanni édesanyja, Kati.

“Néztem Fanni ruháit, szebbnél szebb darabok, olyan jó ízlése volt a lányomnakNem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt élje át. Elvették a gyönyörű lányomat, ezért valakinek felelnie kell! Nem is tudom, mit kezdünk ennyi mindennel. Ha Fanni hazajön, mindent visszakap, de tudom, hogy ez már nem történik meg

– zokogott a gyászoló édesanya.

A lány eltűnésével kapcsolatban november 27-én előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki még nem tett beismerő vallomást. A napilap információja szerint azonnali hatállyal kirúgták azt a recepcióst, aki Fanni eltűnésének estéjén adott szolgálatotAz éppen ügyelő portás ugyanis szinte semmit nem vett észre a történtekből, pedig a hírek szerint elrablója a dulakodást követően ölben cipelte le az alélt lányt az épület mélygarázsába.

ripost

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Sok­koló: ezt ta­lál­ták szü­lei a meg­gyil­kolt VV Fanni la­ká­sán
error: Content is protected !!