12 hihetetlen tipp, mi mindenre használhatod a nedves törlőt! Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó!

jfghfhf28

nedves törlő használata egyre elterjedtebb hiszen könnyen beszerezhető, olcsó és mindenkinek a hasznára válik. A háziasszonyok is sűrűn használják, sokan nem is tudják hogy mennyi mindenre alkalmas.

Hirdetés

1. Mi lehet annál rosszabb, mint amikor a zsíros étel rászárad az edényre, vagy a tálra? Tegyünk a problémás helyre egy nedves törlőt, öntsünk rá mosogatószert és meleg vizet, hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap könnyedén el tudjuk mosni az edényt.

hdfhdfhdfo1

2. A nedves törlő használatával a legegyszerűbb megszüntetni a cipők kellemetlen szagát, ha egy csepp illóolajat is teszünk a törlőre akkor még hatásosabb lesz az eredmény.

dhfhdfhdo2

3. A krómozott felületek szebben fognak ragyogni, ha nedves törlővel töröljük át őket.

dhdfhdfhdh3

4. Nagy a valószínűsége annak, hogy nem tudtok arról, hogy a nedves törlő eltüntetni a dezodor okozta foltokat, egyszerűen csak át kell törölni a foltos részt.

hdhdfhdfghf4

5. A redőny és az árnyékoló is tisztítható ilyen törlőkkel, hiszen ezek a törlők vékonyak és könnyen beférnek a redőnyt alkotó műanyag lemezek között.

ggfhdfhdfhdo5

6. A következő ötletet azoknak a személyeknek ajánljuk akiknek megtelik a hajuk statikus energiával fésülködés közben, általában a téli időszakban minden második hölgy akinek hosszú haja van ezzel a problémával küszködik. Használjuk a fotón látható trükköt és megszűnik a probléma.

hgfgjnfgfo6

Hirdetés

7. Vajon le lehet tisztítani a vasaló talpát nedves törlővel? Hát persze! Vasaljunk alacsony hőmérsékleten egy pamutból készült darabot, tegyünk rá egy nedves törlőt és a vasaló újból ragyogni fog.

gfjhgfjhgkhgjgfo7

8. Locsoljunk be egy törlőt parfümmel és tegyük a ruhásszekrényünkbe. A ruháinknak kellemes illata lesz hosszú ideig.

jfgfgdghjgo8

9. Ugyanezt a megoldást alkalmazhatjuk a sporttáskák esetében is.

gjhkjzjtzjo9

10. Az ujjlenyomatok a konyhában, vagy bútoron többé nem jelentenek problémát, a nedves törlővel ezeket is le lehet törölni.

gjfkujktrho10

11. A könyvek felszívják és hosszú ideig magukban tartják a kellemetlen dohos szagot, amikor takarítunk, tegyünk a könyvek lapjai közé egy nedves törlőt.

gjfjdgdghdjtgo11

12. A nedves törlő ideális az olyan felületek törlésére ahová kihullt a liszt, a porcukor vagy felgyűlt a por.

jfhgjkhgjdfjhdrt12

Jó munkát kívánunk!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
12 hihetetlen tipp, mi mindenre használhatod a nedves törlőt! Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó!
error: Content is protected !!