Gáspár Evelin június 15-én ünnepelte 24. születésnapját, ebből az alkalomból pedig sokan köszöntötték. Természetesen nem maradhatott ki a sorból szerelme sem, aki egy milliárdos üzletember és a tenyerén hordozza Gáspár Győző lányát. Szerelmük eddig sem maradt rejtve a kíváncsi szemek elől, bár elsősorban csak annyit tudni a büszke papától, hogy lánya egy 47 éves vállalkozóval van együtt, akinek több boltja is van az Andrássy úton.

Hirdetés


 

Evelin egyre visszafogottabban él, mióta külföldön tanul, nem szeret szerepelni, és már azt is a saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, ha a sajtó kiforgatja a szavat, vagy ír magától valótlanságokat. Így mikor születésnapja alkalmából a Kiskegyed újságírója felkereste, csak nagyon óvatosan beszélt magánéletéről. “Ha nem szólalok meg, akkor is írnak rólam össze-vissza… Itt kint legalább nem követem a rólam szóló pletykákat, de apám azért mindig beszámol mindenről, mert skype-on rendszeresen tartom a kapcsolatot a családdal. Persze jobb lett volna, ha együtt tudunk lenni a születésnapomon, de most nekem nagyon sok itt a dolgom. Diplomáciaszakra járok és az év végi vizsgákra tanulok éjjel-nappal.”


 

A karácsonyi ajándékán egy kicsit mindenki felszisszen..Miegy újkerékpárnak is örülnénk, ő mennyire lehet boldog ettől a kocsitól, vagy neki ez már természetes?

ötpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
GÁSPÁR EVELIN”SZERÉNY” KARÁCSONYI AJÁNDÉKÁT TE IS SZÍVESEN LÁTNÁD A FA ALATT..
error: Content is protected !!