Az alábbi 5 csillagjegyhez tartozó emberek nem biztos, hogy első látásra be fogják lopni magukat a szívünkbe.

Hirdetés

Ikrek

Néha úgy viselkedik, mintha az egész világ csak érte lenne. Ha valaki nem jár kedvébe, akkor igen mogorva tud lenni. Sőt, hajlamos arra is, hogy bosszút forraljon. Légy óvatos vele!

Oroszlán

Állandóan úgy viselkedik, mintha az Univerzum középpontja lenne. Ha nem teljesíted a kívánságait, akkor agresszív, morgós, és rosszkedvű lesz. Próbálj meg jóban lenni vele, és akkor nem lesz feszültség köztetek.

Szűz

Rideg, kiszámítható, és racionális. Néha nem sok kedved van hozzá, hiszen még a levegő is megfagy közelében. Ha rossz hangulata van, nagyon ingerült tud lenni. Ragaszkodik barátaihoz, és családtagjaihoz, de, ha nem járnak kedvébe, akkor hamar fel tud mérgelődni. Próbáld meg tiszteletben tartani a szeszélyes személyiségét, és akkor jól kijössztök majd egymással.

Hirdetés

Skorpió

Nagyon erős személyiség, nehezen fogad el másokat. Ha rossz kedvében kapod el, könnyen rád is megharagudhat, olyan dologban is, amihez semmi közöd nincs is.

Bak

Állandóan harcban áll valakivel, nem tudja elfogadni azokat az embereket, akik nincsenek egy véleményen vele. Sokszor beszél durván, de érdemes figyelmen kívül hagyni, hiszen nem direkt csinálja! Van, hogy durván beszél valakivel, ez olyankor is előfordul, mikor nem áll szándékában. Egyszerűen ilyen a temperamentuma, próbáljuk meg elfogadni!

tudasfaja.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ezt az 5 csillagjegyet sokan messziről kerülik: nagyon nehéz kijönni velük
error: Content is protected !!