Négy éve szenvedett Franciaországban síbalesetet a német Michael Schumacher. Ez alkalomból kiszámították, hogy az egykori világbajnok gyógykezeltetése során eddig hétmilliárd forintnak megfelelő összeget költöttek el orvosokra, nővérekre, továbbá különféle gyógyító berendezésekre.

A Daily Mail emlékeztetett a hétszeres Forma-1-es autós világbajnok Michael Schumacher 2013. december 29-i franciaországi síbalesetére. A lap ez alkalomból kiszámította, hogy a Genfi-tó partján lévő lakóházában berendezett minikilinikán naponta tizenöt orvos és nővér teljesít 24 órás szolgálatot a környezetében, és ez a családjának 20 millió fontjába került, ami magyar pénzben kifejezve hétmilliárd forint.

Hirdetés

A lap szerint a már hetek óta meglebegtetett távoli utazás még várat magára. Mint ismert, az a terv, hogy a Schumacher-család az Egyesült Államokban gyógyíttatná tovább a pilótát, akinek egészségi állapota mit sem javul. A Daily Star hozzátette, az említett hétmilliárdban nem foglaltatik benne a balesetet követő a hat hónapos franciaországi klinikai kezelés költsége.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Friss hírek Schumacher állapotáról: erre készül a család
error: Content is protected !!