Tehetős családból származó fiatalember végzett az új év első napján a szerelmével Szegeden – tudta meg a Bors. A pár az első közös szilveszterét ünnepelte együtt.

Egy jóképű férfi és csodaszép szerelme a szegedi tragédia két főszereplője, a pár ismerősei szerint a fiataloknak mindenük megvolt a sikeres élethez. Most azonban egyikük halott, másikukra hosszú börtön­évek várnak.

Hirdetés

A helyszínelők kordonoznak a Szatymaz utcában © police

A 29 éves Cs. Csanád és szerelme, K. Blanka Szerbia magyarok lakta, a határhoz közel eső településein éltek. Szilveszterezni jöttek Magyarországra, néhány hónapja alkottak egy párt. Újév napjának reggelén a szállásuk közelében, az utcán vesztek össze. Csanád megvárta, amíg beértek a Szatymaz utcai lakásba, ott vette elő a kését, majd halálra szurkálta kedvesét. Miután rádöbbent, mit tett, megpróbált végezni magával. Végül nem lett öngyilkos, segítséget hívott, a zsaruk a ház előtti padon találtak rá. Úgy tudni, ruhája véres volt, üveges tekintettel meredt maga elé, és ő maga mondta el: megkéselte szerelmét.

Cs. Csanád mögött tehetős család áll, tisztességesen nevelték őt, a szerelem mégis elvette az eszét

– Blanka tündéri lány volt, ke­ményen tanult, és dolgozott is. Októberben jöttek össze Csanád­dal, aki szintén errefelé élt, a lány nagyon boldog volt – me­sél­te az áldozat egyik csanta­vé­ri ismerőse. Blanka idén kapta meg a diplomáját mérnök-informa­tika szakon. De Csanádról is csak jókat mondanak az ismerősök.

K. Blankát sok szúrás érte

– Sosem gondoltam volna ezt erről a fiúról, sokkolt, amit tett. Normális srácnak ismertük meg, tehetős családdal, tisztességesen nevelték őt – mesélte a névtelenséget kérő barát. Az ismerősök szerint féltékenység állhat a gyilkosság hátterében. bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Első közös szilveszterükön végzett szerelmével Csanád
error: Content is protected !!