Egy ausztrál jósnő elmondta, meddig fog egy párt alkotni Harry herceg és Meghan Markle. A jósnő szerint ugyanis nem együtt fognak megöregedni.

Hirdetés

November 27.-e óta jegyesek. Elárulták, hogy az eljegyzés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvános bejelentéssel vártak november végéig.

Arról is szó esett, hogy a lagzi májusban kerül megrendezésre, amelyen már Katalin is részt tud venni, ugyanis a harmadik csemetéjét áprilisban fogja világrahozni. Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a jegyesek szerelme nem lesz sírig tartó.

Harry herceg és Meghan Markle házassága nem fog örökké tartaniFORRÁS: GETTY IMAGES/2017 GETTY IMAGES/CHRIS JACKSON

Egy híres ausztrál jósnót, Kerrie Erwin-t látták vendégül egy tévéműsorban, ahol sok mindent elárult a 2018-as év kapcsán. Például, hogy a labdarúgó-világbajnokságot Németország fogja megnyerni, és azt is megsúgta, hogy Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt. De mesélt Harry és Meghan kapcsolatáról is:

Hirdetés

“A következő év gyermekáldással kecsegtet a számukra, de a kapcsolatuk ennek ellenére sem fog örökké tartani. Nagyjából 5 évet adok nekik. Annyi személyes eltérés lesz közöttük, hogy a kapcsolatuk nem fogja elbírni. Persze ne legyen igazam, kívánok nekik sok boldogságot.” – írta meg a DailyMail.

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Nagyon szomorú dolog derült ki Harry éy Meghan kapcsolatáról
error: Content is protected !!