Minden csillagjegy tud nagyon veszélyes lenni. Előveszi titkos fegyverét, és a másik, aki felkészületlen, egyszerűen belepusztul. Kinek mit adott a sors a kezébe?

Hirdetés

 

Kos: gyors, hirtelen, támadó energia. A Kos egyetlen jól irányzott támadással megszerez mindent, amit akar. Ez az energia olyan erős, hogy senki nem tud neki ellenállni, csak a levegőjegyek, azok lehűtik a tüzet. Ikrek, Mérleg, Vízöntő a Kos legnagyobb rejtélye.

Bika: kíméletlen makacsság. A Bika mindent úgy tesz, ahogy ő akar. olyan makacs, hogy azt mások egyszerűen nem képesek elhinni. Elpazarolják saját energiájukat azzal, hogy a Bikából valamit ki próbálnak csavarni. Kivéve a tűzjegyeket, akik egyszerűen szétégetik: a Nyilas, a Kos, az oroszlán még változásra is rá tudja venni.

Hirdetés

Ikrek: elképesztő szóbeli manipulációjával mindenkit behúz a csőbe. csak a vízjegyek: halak, Rák, Skorpió látnak át ezen, de mindenki mást könnyen megvezet az Ikrek.

Rák: megöl az érzelmeivel. Ha belemész a Rák hálójába, onnan sosem kerülsz ki, szép lassan mindent elural. Csak a földjegyek: Bika, Szűz, Bak ússza meg élve a Rák érzelmi manipulációját. A Rák még a Skorpióval is elbír.

Oroszlán: az állatok királya nagyon önző és nagyon erőszakos tud lenni. Szétmarcangolja azt, akivel gondja van. Kivéve a levegőjegyeket, azokkal nem tud elbírni.

Szűz: először adakozó, szolgálatkész, aztán lassan felemészt az állandó kritikájával, elégedetlenségével. Ha nem tűzjeggyel találkozik, bárkit az őrületbe kerget, elveszi önbizalmát, életerejét mindenkinek.

Mérleg: látszólag egy tündér, voltaképpen azonban önző, imád keverni, és olyan diplomatikusan csinálja, hogy áldozatának senki sem hisz. Ez a finom kis lény? Ő nem ártana a légynek sem. Hát dehogynem. A Mérleg jócskán szem előtt tartja saját érdekeit. csak a vízjegyekre nincs hatása.

Skorpió: mindent tud, amit a többi: támadni, marni, manipulálni és bosszút állni. csak a földjegyeken nem talál fogást, mert azok nehezen manipulálhatók érzelmileg, olyankor a Skorpió végül magát marja meg.

Nyilas: társaságban egy lelkes jó barát, mindig vidám optimista. Amúgy meg egy durva, kritikus, önző lélek, akit csak saját elképesztő céljai érdekelnek, ezeknek alárendel bármit. Ha levegőjeggyel áll szemben, erőtlenné válik.

Bak: a főnök. Mindig a főnök. Úgy tesz tönkre, hogy megteremti azt a helyzetet, amiben függenek tőle. Anyagi, hatalmi szempontból nem hagyja magát megkerülni. Aztán, ha nála az erő, mindenki ugráljon úgy, ahogy ő fütyül. A tűzjegyekkel viszont sosem fog elbírni.

Vízöntő: ki-be kapcsolja az érzelmeit, bárki nélkül elvan, közben a háttérben szövögeti a kis terveit. A Vízöntő joviális álarca mögött egy majdnem Bikányi makacsság, egy Kosnyi türelmetlenség lapul, és anyagias is, mint egy Bak. Közben meg játssza a lázadó jó fejt. A vízjegyek móresre tudják tanítani.

Halak: érzelemhullámmal és ügyes menekülő technikával bárkit meg tud hülyíteni. ha kérdőre vonják, már ott sincs, ha el akarják tüntetni, visszaúszik. ha a másik boldog, ő összeomlik, amikor szükség lenne a szeretetére, hideg hallá válik. A földjegyeket ez nem hatja meg, de különben veszélyes vele lenni.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Így tesznek tönkre másokat az egyes csillagjegyek! Mindenkinek van fegyvere, és nem fél használni!
error: Content is protected !!