Megtudtuk, ki az a színésznő, akiről Krencsey Hella azt állítja, kapcsolatuk során bántalmazta, és a mai napig fenyegeti a családját.

Hirdetés

Aki egy kicsit is figyelt eddig Krencsey Hella nyilatkozataira, internetes bejegyzéseire, már könnyen kitalálhatta, ki volt az az operett világában ismert primadonna, akivel éveken keresztül volt élettársi kapcsolatban. Többször is úgy utalt a színésznőre, mint ünnepelt sztár, akinek gyermeke van, és sokáig férjes asszonyként élte az életét. Ez a leírás csak szűkíti a kört, de nem nyomra. Nemrég azonban ráakadtunk egy néhány hónappal ezelőtt feltöltött videóra, amelyen az említett színésznő énekel, míg az életéből pörögnek képek. A leleplező az utolsó, intim hangulatú fo­tó, amelyen ők ketten láthatók. Ezek után nem kell mesterdetektívnek lennie annak, aki ki akarja találni, ki a sokat emlegetett szerető.

Úgy tűnik, Krencsey Hella nem akarja kimondani az operettdíva nevét, de sokat tesz érte, hogy mások kitalálják, kiről van szó (nagy képünk illusztráció) © Thinkstock, TV2

Mindezek ellenére Hella még mindig nem mondta ki egykori szerelme nevét, a jelek szerint azt szeretné, ha ezt valamelyik internetes követője tenné meg helyette.

Természetesen megkerestük a primadonnát, hogy megkérdezzük tőle, mit szól ahhoz, hogy már közös kép is nyilvánosságra került kettőjükről, de amikor meghallotta, mivel kapcsolatban keressük, bontotta a vonalat, és további hívásainkra nem reagált. Érthető, hogy nem szeretné, hogy a nevét összekapcsolják a kínos üggyel, de a videó közzététele után ez valószínűleg már csak idő kérdése. Arról nem is beszélve, hogy – mint arról korábban beszámoltunk – kapcsolaton belüli erőszak miatt Krencsey Hella és a díva ügye bíróság elé kerül, és hamarosan mindkét érintettjét tárgyalóterembe citálják.

Hirdetés

MI MOTIVÁLJA A VÁDLÓT?

A Bors felkeresett egy pszichológust, hogy elmondja, mi állhat Krencsey Hella célozgatásainak hátterében.

– Az esetek nagy részében egy traumatizált nő általában hallgat, és elfojtja az érzelmeit. Fel kell tenni azt a kérdést: mi célt szolgál az, hogy kiáll a nyilvánosság elé, és erről beszél. Szakemberként azt gondolom, hogy ez nem a trauma feldolgozását segíti elő. Annak, hogy az említett személy úgy utal egykori párjára, hogy nem mondja ki a nevét, több oka lehet. Az egyik, hogy nem tudatos módon leplezi le azt, amit el akar mondani, és véletlenül elszólja magát. Az sem kizárt, hogy tudatosan szórja el az információmorzsákat, és passzív agressziót alkalmaz arra, hogy megszorongassa a másik félt – árulta el lapunknak Makai Gábor szakpszichológus.

borsonline

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Botránykönyv a kapcsolatról: Lebuktatja szeretője a primadonnát
error: Content is protected !!