Kíváncsi vagy, mire számíthatsz egy januári személytől? Most megtudhatod.

Hirdetés

A nagy, szenvedélyes érzelmek nem a januári emberek sajátja. Nagyon komolyan veszik az életet és a kapcsolatokat, ezért lassan szánják rá magukat, hogy elkötelezzék magukat. Érdemes megvárni? Mindenképpen. A hűvös fal mögött egy érző szív dobog, és a januári személy nem fogja eldobni könnyedén a kapcsolatotokat. Ha egy januári személlyel kerülsz kapcsolatba, örökké gondoskodni fog rólad. ne apró gesztusokra számíts, hanem valódi gondoskodásra. Nem lesz többé félni valód, a januári személy megoldja szinte minden problémádat.

A januári embernek szüksége van a magányosan eltöltött idejére, hogy mindig tudja, éppen hol tart az élete, ezért, ha néha elvonul, ne kesederj el, mindkettőtök élete jobb lesz, ha hagyon magába fordulni. A januári embernek céljai vannak és stratégiája, de ha folyton megzavarják, elveszti lába alatt a talajt. A januári ember nem fogja lépten nyomon a szerelmét bizonyítani állandó romantikázással, de amire szükséged van, abban nem fogsz hiányt szenvedni.

A januári személynek idős korában is jó lesz a külseje, fegyelmezett, nem fog meghízni, vagy különböző túlzásokba esni, magát nem teszi tönkre. A januári személy tud hálás lenni, ha szeretet kap, azt vissza is adja, de azt nem szereti, ha készpénznek veszik a gondoskodását, a hálát ő is elvárja. A januári személynek mindig lesz pénze és fedél a feje felett, nem fog lecsúszni vagy meglepő dolgokat csinálni.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez történik, ha beleszeretsz egy januári személybe!
error: Content is protected !!