Hirdetés

Nem ír szerelmes üzeneteket, és kerüli feleségét /Fotó: AFP

Budapest — Nem küzd tovább a házasságáért Shane Tusup (29)? A jelek egyre inkább arra utalnak, hogy az amerikai úszóedző feladta a harcot, menthetetlennek érzi a kapcsolatát Hosszú Katinkával (28).

A háromszoros olim­piai bajnok úszó és férje tavaly december óta külön él, a rövid pályás Európa-bajnokságon a sportolónő már egyedül vett részt, s a páros azóta sem dolgozik együtt.

„Kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül” – ismerte el Facebook-bejegyzésében tavaly decemberben Hosszú. Az elmúlt két hónapban hivatalosan egyik fél sem indokolta meg, miért került krízisbe a házassága. Az ugyanakkor sokatmondó volt, ahogy Tusup heteken keresztül bűnbánó és szerelmes idézeteket tartalmazó képeket osztott meg Instagram-oldalán. Ezzel azt sugallta, ő hibázott, s minden vágya, hogy szerelme megbocsásson neki.

Hirdetés

A január 11-én rendezett Év Sportolója Gálán magyarul kért elnézést tőle, de valószínűleg Hosszú Katinkát ez sem hatotta meg.

A szakember január 15-e óta egyetlen fotót sem publikált közösségi oldalán. Az edzésekre ő és felesége rendszerint külön kocsival, eltérő időpontban érkezik meg a fővárosi Duna Arénába. Így volt ez szerdán is: az Iron Aquatics amerikai trénere hajnaltól kezdve tartotta az úszóknak a tréningeket, felesége pedig nem sokkal 10.30 után ment be a létesítménybe.

Hosszú Katinka egyedül érkezett a helyszínre /Fotó: Grnák László

Néhány perccel később megérkezett a szintén az Iron Aquaticset erősítő Dudás Dániel (23), aki egy ideje Hosszú edzőpartnereként segédkezik. Az Iron Lady becenévre hallgató sportoló a medencén kívül is keresi a társaságát, sokat „lóg” vele együtt.

Tusup is mással mutatkozik, a szerdai edzéseket követően kollégájával, a klub egyik úszásoktatójával hagyta el a Duna Arénát. A külvilággal nem nagyon törődtek, kedélyesen beszélgettek egymással, s együtt ültek be a tréner bérelt autójába.

Shane Tusup a feleségével alapított klubja egyik oktatójával lépett ki a Duna Arénából

A házassági krízis az úszó karrierjére is hatással van, több viadalon sem állt rajthoz.

– Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem indulok versenyeken, folyamatosan készülök most is, hiszen imádok úszni, eszembe sem jutott, hogy abbahagyjam – mondta korábban Hosszú.

Az amerikai szakember autójába szálltak be /Fotó: Grnák László

Tényleg jól van?

Hosszú Katinka legutóbbi Facebook-bejegyzése arról tett tanúbizonyságot, hogy jól érzi magát, nem gyötri szomorúság. Két, mosolygós szelfit osztott meg követőivel a közösségi oldalán, a poszthoz egy rövid szöveget is mellékelt.

„Edzésen csak a szelfi megy… Vagy mégsem?” – írta az úszó.

blikk

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ki ez a titokzatos lány Tusuppal?
error: Content is protected !!