Ön is családi házban él? Akkor hamarosan 100%-os vissza nem térítendő felújításra pályázhat – Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Itt vannak a részletek: Terjesszétek! 

Hirdetés

2018 tavaszától nagyon jelentős anyagi támogatást kapnak azok, akik családi házban élnek. Erről mindenkinek tudnia kell! Ne fussatok ki az időből, osszátok meg ismerőseitekkel is!

Szabó Zsolt azt nyilatkozta, hogy a tavaly indított Otthon Melege Program program, idén sokkal összetettebb fejlesztésre pályázhat a lakosság. Az állam idén már támogatja a szigetelést, fűtési rendszerek cseréjét, ablakcserét.


Az idei keret kétszer akkora lesz, ezért lehetséges az ekkora mértékű támogatás – a vissza nem térítendő támogatás aránya 40%-ról 90%-ra, bizonyos szociális rászorultság esetén pedig 100%-ra módosul.

Ezeket a lehetőségeket figyelembe véve, butaság volna kihagyni azoknak, akik családi házban élnek. Ilyen mértékű támogatásra hosszú évek óta nem volt lehetőség.

Hirdetés

Ha számodra is hasznos információval tudott szolgálni a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

http://hir-tv911.blogspot.hu/
Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
ÖN IS CSALÁDI HÁZBAN ÉL? AKKOR HAMAROSAN 100%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ FELÚJÍTÁSRA PÁLYÁZHAT – NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET! ITT VANNAK A RÉSZLETEK: TERJESSZÉTEK!
error: Content is protected !!