Vannak csillagjyegyek, akik végigküszködik az életüket vagy éppenhogy csak megvannak. Mások a kisujjukat sem mozdítják, mégsem csúsznak le anyagilag soha.

Hirdetés

Ikrek

Észrevetted, hogy az Ikrek golyóálló fajta? Bármi történik vele, képes újrakezdeni, kidumálni magát. Vállalkozásai bejönnek, ha mégsem, talál valakit,aki kihúzza a pácból. Látszólag könnyed, mégis mindig van pénze valahonnan. Hol költekeziik, mint egy őrült, hol a fogához veri a garast, de nem kerül sosem a híd alá.

Kos

Hirdetés

A Kosokról mindenki azt hiszi, mekkora rocksztárok, közben szépen fogukhoz verik a garast, kellőképpen önzőek ahhoz, hogy ne költsék másra a pénzt, sokszor még a családtagjaiknak sem szívesen adnak. Ráadásul hatodik érzékül van ahhoz, merre induljanak el, mindig arra, ahol a pénz van. Hirtelen, nagy energiákkal próbálnakk i mindent, gondolkodás nélkül, mégis folyton szerencséjük van pénzügyekben. Ráadásul minden kudarc után azonnal felállnak.

Bak

Ő az igazi pénztáros, amit megszerez, azt nem költi el, és évekre előre gondolkodik. Megérzi a pénz szagát, pillanatok alatt arra fordul, ahol a siker, a pozíció, és az arany terem. Utál költekezni, ezért mindig van neki. Hogy ad-e az más kérdés. Legfeljebb a házastársának és a gyerekeinek. Baktól ne kérj kölcsön, mert már ott sincs.

Vagy nagyon van nekik vagy nagyon nincs:

Bika (nehezen mozdul, de ha rákerül a pénzkereső pályára, ott is marad, és nagyon megszedi magát, ha viszont szegényesen indul, nehezen vált),

Oroszlán (vonzza a pénzt, de eszelősen költ, hol van neki, hol nincs),

Szűz (nagyon jól csinál mindent, amibe belefog, de ha az nem a pénzkereset, képes elszegényedni)

Rák (a férfiak jól értenek a pénzhez, a nők kevésbé, de ők jól tudnak házasodni)

Vízöntő (ha anyagias, lesz neki, ha álmodozó típus, elkerüli a pénz)

A pénztaszító fajták:

Nyilas (egyszerűen nem érdekli)

Skorpió (imádja a pénzt, de előfordul, hogy nem talál forrást, és maga nem tudja megteremteni, ha mégis talál, nagyon gazdag lesz)

Halak (a leglustább jegy, akkor lesz pénze, ha Bak vagy Kos az ascendense),

Mérleg (költi a másét nagy szeretettel)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ennek a 3 csillagjegynek mindig lesz pénze, ne is aggódj, ha egyikük vagy!
error: Content is protected !!