Megszerezni és megtartani nem ugyanaz. Bizonyos csillagjegyek csábítóak, de nem mindig képesek kapcsolatban is megmaradni, mások nehezebben szerzik meg a férfit, de utána ügyesebbek a megtartásban.

Hirdetés

Bika

A Bika nő nagyon kellemes párkapcsolatban, olyan gondoskodó és körbeburkoló, hogy aki ezt megszokja, nem tud tovább lépni. A Bikák félénkek, látszólag nem túl jó csábítók, de avénusz bolygó bája lengi körül őket, a kapcsolat fenntartásában szinte zseniálisak. Bika nőket nem szoktak elhagyni. Ő megy el, ha megcsalják.

Rák

Hirdetés

A Rák nőket nem minden férfi szereti, mert nagyon érzelmesek, és ezzel van, aki nem tud mit kezdeni, elmenekül. Azok azonban, akik maradnak, jobb, ha lehúzzák a rolót. A Rák nő olyan adakozó és gondoskodó, hogy nincs az a férfi, akinek szíve lenne otthagyni egy ilyen tündérnek látszó asszonyságot.

Skorpió

A Skorpió megszerzésben és megtartásban is aranyérmes. Nincs előle menekvés. Akár évekig is dolgozik, hogy megszerezze kiszemeltjét, és a kapcsolatnak akkor lesz vége, ha ő akarja, a partnernek nincs választása. Mindent tud, olyan eszközei vannak, amikről más nők csak álmodnak.

Bak

A Bak nők nagyon nehezen létesítenek kapcsolatot, rossz csábítók, sokszor ijesztően férfiasak. Párkapcsolatban viszont olyan adakozóak, hogy aki megszeret egy Bak nőt, az nem megy el többet, mert ennyit más nő úgysem nyújt neki, tudja. nem véletlen, hogy a Bakoknak hosszú kapcsolataik vannak, és általában ők zárják le, hy úgy érzik, kihasználják őket.

A csábítás nagymesterei, akik viszont néha hoppon maradnak:

Mérleg: nagyon csábító, de mivel elég nagy bajkeverő, megesik, hogy lecserélik.

Kos: mindenkit megszerez, akit akar, de aztán akkora figyelmet és odaadást követel, hogy elfáraszthatja partnerét

Oroszlán: ellenállhatatlan, de egy idő után fárasztóvá válhat a férfiaknak, hogy állandó rajongást követel magának.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Ez a 4 csillagjegy tudja legjobban megtartani a férfit
error: Content is protected !!