Bár tavaly még elítélte botrányos viselkedését, ma már védelmébe vette 69 éves édesapját Oszter Alexandra. Dühében vérig sértette a diósjenőieket.

„Nagyon sajnáljuk édesapámat! A párom is és én is! Szeretném tudatni mindenkivel, hogy teljes mértékben elhatárolódom minden nyilatkozatától és tettétől” – tudatta tavaly nyáron a színésznő a közösségi oldalán, édesapja botrányaira reagálva.

Hirdetés

Oszter Sándor mélyrepülése a 2014-es ittasan okozott közúti balesetével kezdődött, majd befolyással való üzérkedés miatt vádlottak padjára került. Manapság a lakóhelyén, Diósjenőn vert hullámokat saját tórendszerének építésével. A beruházás miatt először napokra víz nélkül maradt a jenői lakosság, majd a mesterséges tó gátja alól kiszakadt, több mázsás betonelem okozott kis híján katasztrófát.

Nem csoda, hogy a színész nem a helyiek kedvence. Amikor a Bors Diósjenőn járt, az egyik szomszéd kijelentette, a falu lakóinak java része ki nem állhatja Osztert. Sokan a színész állattartási szokásait is elítélik: egyszer állítólag hetven strucc érkezett a birtokára, de közülük egy sem maradt életben.

Oszter Alexandra most mégis védelmébe vette 69 éves családfőt, és indulatos bejegyzésével ő is magára haragította a falut.

Hirdetés

„Valamely tudományos napilap a diósjenői (elnézést a kifejezésért), igen alacsony értelmi képességekkel megáldott lakosok (tisztelet a kivételnek), állítása szerint nálunk megdöglöttek a struccok,amiket édesapám felvitt aztán az erdőbe, hogy a va­daknak adja. Ennyi ostoba embert! – áll Alexandra közösségi oldalán, amit a jenőiek sem hagytak szó nélkül.

– Abszurd és lenéző ez a fajta megnyilvánulása. Az eddigi viselkedésük is ugyanezt a hozzáállást mutatta, úgyhogy igazából nem nagyon lepődtünk meg. Eddig is közutálatnak ör­vendtek, hát, ezzel sem fogják megkedveltetni magukat! – mondta a Borsnak az egyik falubeli.

Diósjenő közösségi oldalán sem kímélik Oszteréket:

„Kedves Alexandra a Diósjenői emberek nincsenek alacsonyabb értelmi szinten, mint ti. Nem öntörvényűek, mint az apád, egymás éle­tét tisztelik ellentétben veletek!” A színésznő nem kívánt nyilatkozni az elmérgesedő vitáról.

A Bors utolérte telefonon Oszter Alexandrát, akitől megkérdeztük, nem bánta-e meg a sértő szavakat, de udvariasan közölte: nem kívánja a témát megvitatni.

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Oszter Alexandra szerint alacsony értelmi színvonalon állnak a diósjenőiek, amiért nem tűrik apja garázdálkodását és felháborító viselkedését! A helyiek megadták a megfelelő választ a művésznőnek!
error: Content is protected !!