Övé lesz egy élet munkája?

Hirdetés

„Ha én nem leszek már, a Villa Korda akkor is működik majd. Megegyeztünk Klárikával, hogy ő viszi tovább a hotelt. A Villa Korda a közös gyermekünk, amíg lélegzünk, a miénk marad” – mesélte az énekes a Ripostnak.

Most pedig az is kiderült, ki örökölheti a mesés vagyont, ha egyszer majd egyikük sem lesz.

Természetesen mindez még odébb lesz, hiszen a házaspár megállás nélkül dolgozik, és egy nagy dobásra is készül, hiszen Korda György idén hatvan, Klárika pedig negyven éve van a pályán, ezért novemberben jubileumi koncertet terveznek az Erkel Színházban.

Hirdetés

Emellett Klárika természetesen a Villa Korda ügyeit is intézi, ám szerencsére van segítsége. Nemrég teljes körűen felújították, hogy még kényelmesebb legyen. Szerencsére van kire bízniuk.

„Alice, a nővérem lánya gyönyörű, okos, nagyon jó fej, imádom! Persze, nemcsak én, hanem Gyuri is! Saját lányunként szeretjük, maximálisan megbízunk benne! Bár minden szállodával kapcsolatos döntést megbeszélünk, mivel én nem tudok állandóan ott lenni, ezért Alice vezeti főállásban, és nagyon ügyesen csinálja… Azt gondolom, hogy nagyon jó kezekben van nála a Villa irányítása, és lesz is, ha bármi úgy alakul, de nem szeretnék bővebben erről beszélni – mesélte Klárika a Story magazinnak.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Mesés vagyont halmoztak fel, most derült ki, kire hagyja mindenét a Korda házaspár
error: Content is protected !!