Úgy tűnik, a megszokottnál is nagyobb a botrány Berki Krisztián körül. A kigyúrt macsó ezúttal ráadásul munkáltatóját hozta kellemetlen helyzetbe.

Hirdetés

Berki állítja, az ázsiai ka­landműsor utolsó szakaszában ajánlotta fel Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak és Cseke Katinkáéknak, hogy ha előnyhöz juttatják a játékban őt és társát, a Viszkist, visszakapják majd a hetek során összegyűjtött milliós amulettjeik ellenértékét.

Ám az izomember nem tartotta be ígéretét, és a mai napig nem fizette ki azt a 4-4 millió forintot, amit Megyeriéknek és Kulcsáréknak, illetve azt a kétmilliót, amit Csekééknek ígért.

– Ha valaki azt állítja, hogy én nem fizetem ki azt, amit megígértem (pl. Ázsia-nyeremény), és azt állítja, hogy megkaptam, ez hazugság és igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több – írta Berki, ám állításának ellentmond a TV2 sajtóosztályá­nak határozott válasza.

Hirdetés

– Berki Krisztián az Ázsia Expressz kapcsán megkapta a szerződése szerint neki járó összeget. A szereplők egymás közötti megállapodásai és azok rendezése nem a csatornára tartozik, abba a TV2 nem szól bele.

– Ő kezet adott mindenkinek, hogy szétosztja köztünk, mert ő „tele van pénzzel”, neki csak a dicsőség a lényeg. Vártuk, vártuk, folyamatosan ígérgette, de nem történt semmi – ezt már az egyik károsult, Megyeri Csilla meséli a Borsnak felháborodottan.

– Krisztián azt is letagadta nekünk, hogy megkapta a TV2-től a 10 millió forintos nyereményt, így inkább a hazug életéről kéne el­gondolkodni, nem akarok az ő szintjére lesüllyedni. Nem értem a viselkedését, olyan embe­rek előtt járat le, akik velem szeretnének dolgozni a jövőben. Lehet, hogy konkurenciának tart.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Már-már visszataszító vádak Berki ellen: pénzért megvette ellenfeleit, majd elfelejtett fizetni
error: Content is protected !!