Lagzi előtt dobta ki a milliárdos (56) amodell nőjét (25)! Durva, hogy miért!

Íme a drámai levele.

Hirdetés

Lagzi előtt dobta ki a milliárdos (56) a modell nőjét (25)! Durva, hogy miért!

Nem mindennapi szerelmi dráma rázza meg a világot: az 56 éves Hans Georg Näder már az esküvőjüket is leszervezte, amikor sajnálatos hírt kellett közölnie a násznéppel: 25 éves modell barátnőjének kiadta az útját.

Hans Georg Näder tavaly egy berlini étteremben szúrta ki a 25 éves lányt, Nathalie Scheil-t és szinte azonnal szerelembe esett. A csinos modell és pszichológia szakos hallgató is viszonozni kezdte a férfi érzéseit. De azt is tegyük hozzá, Hans Georg-nak 2, 2 milliárd dolláros vagyona van, amivel a világ ezer leggazdagabb listáján is szerepel.

A férfi a szívét és az otthonát is kinyitotta a csinos lánynak, sőt, már az esküvőjüket is leszervezte. A napokban aztán érkezett egy szomorú levél a meghívottakhoz.

Hans Georg megtörten közölte mindenkivel a hírt, az esküvő elmarad. Azt sem titkolta, miért!Íme a drámai levele.

Lagzi előtt dobta ki a milliárdos (56) a modell nőjét (25)! Durva, hogy miért!

Tulajdonképpen ezen a hétvégén szerettem volna a végleges esküvői meghívókat kiküldeni.Mindent leszerveztem: repülőjegyek, hotelek, zene, etc. Aki ismeri a családomat, tudja, – szinte minden tökéletesen. De a mi esetünkben csak majdnem – mert egy házassághoz két ember kell.”– kezdte levelét a milliárdos, majd jött az igazi csapás.

A történet képekben!

De sajnos Nathalie visszaélt a bizalmammal. A berlini éjszaka sok veszélyt rejt – ezt kezelni kell, tudni kell kezelni. Sajnálom, nagyon sajnálom – de ez mármelyik családdal előfodulhat. Az esküvő lefújva!” – zárta sorait.

Hirdetés

És bizony, az okok sem maradtak sokáig rejtve!

Januárban, amikor a milliárdos egy üzleti úton járt, Nathalie bulizni ment a berlini éjszakába. És bár korábban megegyeztek, ennek ellenére idegeneket vitt haza a luxusvillájukba. A biztonsági kamerák pedig mindent rögzítettek!

Amiket egyértelműen látni:

7 óra 11 perc: Nathalie három idegen férfival érkezik haza

7 óra 46 perc: két férfi távozik

9 óra 8 perc: megérkezik a házvezetőnő, aki égő mécseseket talál a konyhában és egy üres pezsgősüveget, két pohárral. A kanapén egy idegen kabát és sapka. Az emeletről ajtócsapkodás hallatszik, majd Nathalie üdvözli a házvezetőnőt. A kabát és sapka egyszer csak eltűnik.

12 óra 40 perc: a harmadik idegen férfi elhagyja a lakást.

twn.hu

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A 25 éves bombázó belezúgott az 56 éves csilliárdosba! Már kiküldték az esküvői meghívókat, amikor a férfi kidobta a csajt! Nagyon durva az ok, miért!
error: Content is protected !!