A börtön sem szakíthatja el a vérfertőző anya-fia párost

Véget ért az egymással élő anya-fia pár bírósági tárgyalása. Az azonban szinte biztos, hogy a történet még koránt sincs lezárva.

Hirdetés

A 37 éves Monica Mares 16 éves korában szülte Caleb Petersont, majd lemondott a gyermekről. Nem is látta a fiút a következő 18 évben – amikor azonban újra találkoztak, egészen más típusú érzelmek alakultak ki bennük, mint amire bárki is számított. Pár hét alatt szerelembe estek. Az első csókváltást követően pedig hamarosan össze is jöttek egymással. Kapcsolatuk csak később, a szomszédoknak hála jutott a hatóságok tudomására.

Anya és fia – ők mégis szerelmespárként tekintenek egymásra

 

NINCS VÉGE

Az ügy azonban az ítélettel koránt sem zárult le: Mares ugyanis már korábban is többször hangoztatta, hogy semmi sem választhatja el őket egymástól, és bármi is legyen a bíróság ítélete, ők egy pár maradnak. Korábban arról is beszélt a kilencgyermekes anya: többi gyermekéről is lemondana, ha választani kéne köztük és Caleb között.

Hirdetés

A 37 éves asszony állítja: az sem érdekli, ha többi gyermekét elveszik tőle

 

„Ő az életem értelme és nem akarom elveszíteni. A gyermekeim szeretik, a családom szereti. Senki sem állhat közénk – sem bíróság, sem börtön, semmi” – nyilatkozta Monica Mares. Arról is beszélt, hajlandó másik államba költözni – ami ugyan nem lesz számára nagy segítség, ugyanis a vérfertőzést az Egyesült Államok egész területén büntetik, mértéke azonban változhat.

Az asszony kisebb gyerekei egyébként – bizarr módon – gyakran apunak szólítják Calebet – azaz a testvérüket.

Letartóztatták őket és vádat emeltek ellenük. Ügyük most ért véget: a pár vádalkut kötött. Beismerte a vérfertőzést, hogy megússzák a tárgyalásokkal járó hosszas procedúrát. Az ítélet: három év felfüggesztett, valamint másfél évig távol kell maradniuk egymástól – írja a Daily Mail.

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A börtön sem szakíthatja el a vérfertőző anya-fia párost
error: Content is protected !!