mexikói-orvos-kiderül-a-kúra-for-ízületi fájdalom-és csontliszt-regeneráló-ami-is-visszaállítást látás-és-javítja-memória-80

Hirdetés

Ahogy öregszünk, a testünk működése sajnos fokozatosan romlik, és miután már beléptünk a negyvenes éveinkbe, a csont és ízületi rendszer már nem képes úgy regenerálódni, mint a húszas éveinkben. Idővel a látás is romlik, mindennapi probléma lesz a mozgásszervek valamilyen fájdalma, és szembesülnünk kell nap mint nap az idő múlásával. A következmények elkerülhetetlenek, de nemcsak lassíthatók, bizonyos módszerekkel szerencsére vissza is fordíthatók. Csak nem mindegy, milyen ételeket fogyasztunk rendszeresen.

NÉZD MEG AZOKAT AZ  ÉLELMISZEREKET, AMELYEK RENDSZERESEN FOGYASZTVA VISSZAADJÁK A CSONTOK, ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉT, A LÁTÁST ÉS A KOGNITÍV LÉPESSÉGEKET, MEMÓRIÁT IS ERŐSEN JAVÍTJÁK. HA EZEKET KIPRÓBÁLOD, RÁJÖSSZ, TÉNYLEG AZ VAGY, AMIT MEGESZEL!

Paradicsom:   Paradicsom egy olyan anyagot tartalmaz: a likopint, amely erősen regenerálja a szemet és az agyat. Viszont érdekes módon, a főtt paradicsom ebből a szempontból hatékonyabb, mint a nyers, az olaszok tudnak valamit.

Hirdetés

Dió:   Itt az ideje, hogy elkezdj enni diót rendszeresen, nem csak a karácsonyi ünnepek alatt. Ez a gyümölcs erősíti a vérereket agyunkban a magas omega 3 tartalom miatt, amely növeli az oxigén áramlását a szervezetben.

Alma:  A rostokban és pektinben gazdag gyümölcs nagyon jó a testnek, különösen az agy egészségesen tartása miatt.

Cékla:  Ez a zöldség szabályozza a vér áramlását, és kiváló tápanyag.

 

Ezeket az ételeket rendszeresen és együtt kell fogyasztani, hogy regenerálják a testet. Az antioxidáns bombák leviszik a gyulladásokat, amelyek az ízületi gondokat okozzák.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A mexikói csodadoktor receptje ízületi fájdalmakra, amely a csontokat is helyreállítja, javítja a látást és a memóriádat is
error: Content is protected !!