Nehezen zárnak le egy kapcsolatot, és ha szeretnek valakit, azzal folyton együtt akarnak lenni. Ez nem baj, de néha sok a másiknak. Akit fullaszt a nagy közelség, soha nem álljon össze a következő 4 csillagjeggyel.

Hirdetés

Bika

A Bikák érzelmileg nem tapadnak, fizikailag annál inkább. Lételemük a testiség, az ölelgetés, az érzékiség, és ha valakivel együtt vannak, ezt folyamatosan megkövetelik. cserébe minden földi jóval ellátják a másikat. A Bika a biztonság maga, néha túlságosan is. Ha vége egy kapcsolatnak, nehezen lépnek tovább.

 

Rák

A Rák gondoskodik, szeret, cukiskodik, és ha lehetséges, össze is olvad partnerével. Ezt nagyon kevés ember bírja el. A Rák örökkön örökké hallani akarja, hogy szeretik, ha nem kap testi szerelmet, akkor is azt hiszi, valami érzelmi problémája van a másiknak. A Rák azt akarja, hogy a társa érezze az ő érzelmeit is egész nap. ha jó, ha rossz a kedve.

 

Szűz

Hirdetés

A Szűz azért kezd kapcsolatba, hogy mindig rendelkezésére álljon a másik. Na nem kell a Szüzet szolgálni, szívesen vállalja ezt a feladatot, de nagyon sokat szeret a másikkal lenni, és imádja, ha pótolhatatlan. Szakítás után sokáig nem képes lezárni magában a kapcsolatot.

 

Skorpió

Rendkívül gyanakvó, de ha végül kiköt valaki mellett, azzal eggyé akar válni, teljesen bekeríteni, ha lehet, sehova ne menjen, sőt, ha vége van a kapcsolatnak, akkor se legyen senkije. A Skorpió a végletek embere, és aki az övé, az az övé, senki másé. Nagyon féltékeny és érzékeny, nem könnyű mellette az élet, erős partnert igényel.

 

Akiknek nincs szüksége ennyire a közelségre:

Nyilas, Kos, Vízöntő. Intimitáskerülőknek velük ajánlott kapcsolatot létesíteni.

 

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A négy legtapadósabb csillagjegy! Ők mindig veled akarnak lenni egy kapcsolatban
error: Content is protected !!