Hirdetés

Ez a 36 éves Melanie Britin Williams. Ő egy egyedülálló anya és az ő kis családi élete tökéletes volt. De egy este olyan történt, hogy minden összeomlott körülötte.

Néhány nappal korábban fekete foltot látott a hüvelykujja körmén. Azt hitte, a köröm gombás vagy haematoma van rajta, mert megütötte. Egy barátja sürgette őt, hogy menjen a bőrgyógyászhoz. És ott kapta meg a horror diagnózist, ami úgy érte, mint egy pofon: bőrrákja van. Szerencsére a melanoma még nem terjedt tovább. Azonnal jött a műtét, le kellett vágni a fél ujját. De az orvosok megnyugtatták, megállították a rák terjedését! Ijedtében feltette az esetet az internetre.

Hirdetés

„Látod, ez az ujjam? Tudod, mi az a fekete folt rajta? Ez bőrrák! Úgy nőtt ki a semmiből hetek alatt. Eleinte azt hittem, gomba vagy szemölcs, de távolról sem. Szerencsém volt, mert elmentem az orvoshoz időben. Azért mutatom most nektek, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy mindenki menjen orvoshoz, ha ilyesmit észlel magán, mert sokkal nagyobb lehet a baj, mint gondolnánk.

PS: Ha valaki tudja, hol lehet kapni egy kis kampót az ujjam végére, akkor árulja el nekem! ”

Néhány napon belül a képet, és az írást több mint 100.000 alkalommal osztották meg a neten.

A világon semmi sem olyan szörnyű és pusztító, mint a rák. Ahhoz, hogy esély legyen legyőzni, fontos a korai felismerés.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A nő azt hitte, csak egy gomba a körmén, amit az orvos mondott, attól összeomlott
error: Content is protected !!