Som-Balogh Edina és férje, Krisztián tisztában volt azzal, hogy egy házasság nem csak rózsaszín ködből áll, vannak mélypontok is. Noha a kül­világ a tökéletes család és párkapcsolat képét látja, a színésznő a Borsnak elárulta, bizony náluk is volt hullámvölgy.

Hirdetés

– Hét éve vagyunk együtt. A bűvös hetesben nem hiszek. Az öt-hatodik év körül, jóval a második gyermekünk megfoganása előtt történt az, ami nem volt túl jó. Egy kicsit rezgett a léc. Krisztiánnal eltávolodtunk egymástól úgy, hogy szinte éjjel-nappal együtt voltunk, mert ő otthonról is dolgozik. A hétköznapok felőröltek bennünket. Nem vettük komolyan, nem beszélgettünk róla – kezdte a Borsnak Edina, aki ezután férjével tudatosan alakította a házasságukat. Meg is lett az eredménye: újra egymásra találtak, szerelmüknek pedig újabb gyümölcse lett, a kis Lili.

– Az örök boldogság túlzás. Olyan nincs. Egy kapcsolat rettentően nehéz. Nálunk is vannak összezördülések, harcok, amiket meg kell vívni, kompromisszumok, amiket meg kell kötni, hogy jobban működjünk együtt. Elfogadtuk, hogy egy kapcsolat hullámvölgyekből is áll, csak egy dolog fontos: hogy hűek legyünk egymáshoz. És mi azok vagyunk. Így tud elmélyülni a kapcsolat – vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Edina. A csinos anyuka úgy érzi, legtöbbször az a probléma forrása, hogy túl hasonlóak Krisztiánnal.

– Mindketten határozottak, harciasak vagyunk. Nem tudjuk elnyomni egymást, de olykor azért próbálkozunk – mondta. – Szerencsére nem söprünk semmit a szőnyeg alá, kimondjuk, amit gondolunk, néha jobb is lenne, ha inkább hallgatnánk. Nincs tabutéma, úgyhogy párterápiára soha nem lesz szükségünk, az egyszer biztos – árulta el Edina, majd folytatta.

Hirdetés

– Túlvagyunk a mélyponton, mindennap megdolgozunk a szerelmünkért. Jól működünk együtt, és már most álmokat dédelgetünk arra az időre, amikor már nagyobbak lesznek a gyerekek – fejezte be Edina.

Munkakapcsolatból lett szerelem

Edina és Krisztián alig pár hónapja tartó románc után döntött úgy, hogy hivatalosan is összeköti az életét. Szerelmük kibontakozása előtt már hét éve ismerték egymást, mert Krisztián a Barátok közt zeneszerzőjeként dolgozott. A színésznő 27 évesen, 2012-ben ment hozzá párjához. Másfél éve voltak együtt, amikor megfogant első gyermekük, Noel, aki 2013 májusában született.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
A válás szélére került Som Balogh Edina
error: Content is protected !!