Nagy változásokat hozhat ez a hónap, akár gyökeresen átalakulhat az életünk.

Hirdetés

Hamuvá válik a múlt, érkezik a jövő

Április lesz a Kutya évének egyik legerőteljesebb hónapja, amely sokunknak mélyreható változásokat hozhat. A Tűz őselem és a Sárkány zodiákus találkozása lehengerlő energiával bír. A Tűz felperzseli a múltat, amiből csak egy kupac hamu marad, amit hamar elfúj a tavaszi szél… Ami volt, és akár évtizedeken át megterhelt bennünket, az most szertefoszlik. Végső és végleges megszabadulás és megtisztulás lehetősége ez, hogy azután teljesen tiszta lappal, régi fájdalmaktól felszabadult lélekkel építhessük szüntelenül változó és fejlődő énünket, és életünket. Mindez már megalapozódott korábban az utunkon, és csak a Tűz-Sárkányra várt, hogy felperzseljen minden „szemetet”, amit aprólékosan összesöpörtünk az évek alatt.

A Tűz emellett lelkesültséget, szenvedélyt hoz, és fáradhatatlanságot, így legmegerőltetőbbnek vélt tennivalóinkat is könnyebben elvégezzük majd. Negatív hatásként meggondolatlanná és indulatossá is tehet bennünket, így ezekre érdemes odafigyelni, és valahogy féken tartani őket, hiszen a Tűz ekkor értékes dolgokat is megperzselhet az életünkben, felesleges sérülést okozva.

Hatalmas, tüzes, erőteljes – nincs esély ellenállni, de nem is kell

A Sárkány – hiszen maga is egy mitikus, mesebeli lény, – misztikus, megmagyarázhatatlan élményeket hozhat, akár a tudat alatt rejtegetett félelmünk is felszínre bukkanhat, hogy jelezze, tennünk kellene vele valamit. A félelem, bár minden egyes esetben illúzió – mégis nagyon erős érzelem lehet bennünk, és olykor az irányítást is átveheti. Egészen pontosan: átengedjük neki, hagyjuk, hogy elsöpörjön bennünket, mert nem találunk megnyugtató, igazán bölcs gondolatokat, amelyek könnyedén felülírhatnák. Ebben a hónapban dolgunk lehet ezzel a témával is, ezért ajánlott a meditáció, mantrák, imádságok éneklése, hallgatása, és az emlékezés valódi, feltétel nélküli boldogsággal, fénnyel teli Énünkre.

Pozitív hatásként erőteljes sugallatok érkezhetnek hozzánk megérzések, vagy álmok formájában, amelyekre most érdemes lesz odafigyelni, mert a segítségünkre lesznek, iránymutatást kaphatunk általuk.

Az aggodalmaknak nincs alapjuk

Aktuális ügyeid miatt hajlamod lehet a fölösleges aggódásra is. Ez felszínesebb érzelem, mint az előző oldalon említett mélyen lakozó félelem, így könnyebb is felülkerekedni rajta. Egyszerűen csak emlékezz arra, hogy bármi legyen is az, nincs valóságos okod az aggodalomra, csak egy tükröződés ez, ami felnagyít a szemedben valami apróságot. Ha ez a megfelelő pillanatban eszedbe jut, elkerülheted, hogy a negatív gondolat olyan lendületbe jöjjön, hogy kibillentsen lelki egyensúlyodból. Valójában sohasem az elemek kozmikus áramlásán múlik, mi történik velünk – hiszen mindent mi magunk hozunk létre az életünkben, – de megteremtik a megfelelő közeget arra, hogy valamely fontos területen fejlődhessünk. Ha már nincs hajlamod felesleges aggodalmaskodásra, akkor nem is fogsz ilyen hatásokkal találkozni, hiszen nincs mit megmozgasson benned ez az energia. Természetesen nemcsak erre, hanem az elemek áramlásában rejlő összes kihívásra érvényes ez az állítás!

Csak tedd le a nagyítót, és máris kisebb a baj!

Az eddig említett drasztikus külső és belső hatások mellett – vagy épp ezeknek köszönhetően – hatalmas fejlődési lehetőséget is rejtenek a hónap energiái. Ami jó az életünkben, az erőre kap, és növekedésnek indul, vagy akár olyan területen jelentkezik ez, ahol eddig hiányt szenvedtünk. Nőhet a bevételünk, az életerőnk, munkakedvünk, a kreativitásunk, a lelkesedésünk. Nem baj, ha azt érezzük, hogy akár hegyeket is képesek lennénk elmozdítani, hiszen e hónapban pontosan erről van szó!

Szerencsés és szerencsétlen napok a hónapban

Hirdetés

Írd be a naptáradba az alábbi információkat, és ha tudod, vedd figyelembe dolgaid szervezésénél, így könnyebb útra számíthatsz, és kellemetlenségektől is megóvhatod magad.

Jegyezd fel, nehogy elfelejtsd a fontos napokat!

A Sárkány hónap legkedvezőbb napjai: április 4., 14., 16., 26., 28.

Fontos dolgaidat időzítsd ezekre a napokra, nagy valószínűséggel sikerrel jársz, olajozottan pörög a gépezet.

Kedvezőtlen napok: április 12., 13., 24., 25.

Ezeken a napokon, ha módod van rá, ne nagyon intézkedj, pl. ne írj alá szerződést, vagy köss házasságot, és ha lehet, utazásodat se ekkorra időzítsd. Ha nincs módod kikerülni e napokat valami fontos dolgod elintézésével, akkor se ijedj meg, de több nehézségre, akadályra számíthatsz, mint máskor. Ne feledd, a pozitív belső attitűd képes felülírni minden külső negativitást, ezért ezeken a napokon fordíts különös gondot a pozitív programozásra!

A következő napokon pedig igyekezz kedvelt időtöltésednek hódolni, mert bármivel töltöd e napokat, abból a jövőben még több jön az életedbe: április 8., 20., május 2.

Egészen május 5-ig érezhetjük ezeket a hatásokat, eddig tart a Sárkány hónapja. Ezután új energiák érkeznek majd a Tűz-Kígyó jegyében.

Ha tudni szeretnéd, számodra mit tartogatnak az év energiái, keresd ki a születési éved és a hónapod szerinti állatjegyet az alábbi táblázatból, majd olvasd el a kínai asztrológus intelmeit.

femcafe

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Alaposan átalakulhat a sorsod áprilisban a kínai asztrológus szerint
error: Content is protected !!