Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup egy ideje már nem mutatkozott együtt, ám a pár hétfőn találkozott a Duna Arénában, sőt együtt jött ki onnan, igaz, külön távozott. Egy biztos, sok megbeszélnivalójuk akad…

Hirdetés

6 óra: Shane Tusup megérkezik a Duna Arénához edzést tartani tanítványainak.

© Bors

6.25: Szállingóznak a gyerekek, átöltöznek, megkezdődik a foglalkozás.

9.55: Katinka is megérkezik az uszodához. Álmosan, ásítva baktat fel a lépcsőkön a bejárathoz. Átöltözik, és bevonul az ed­zőterembe. Úgy tudjuk, az Iron Lady már a hétvégén is a helyszínen edzett, de nem férjével, hanem edzőpartnerével, a Miamiba is vele tartó Dudás Dániellel. Shane Tusup azalatt a szüleivel kilátogatott Bécsbe.

© Bors

11.33: Katinka január 4., csütörtök óta először tesz fel képet a közösségi oldalára. Edzés közben látható, a fotó mellé pedig ezt a rejtélyes szöveget írja: „Csak Te tudhatod, mit akarsz, ezt senki nem tudja helyetted eldönteni…”. Ki tudja, kinek üzen vele.

12.00: Shane elôbb végez a kicsikkel, de megvárja a feleségét. Azt ugyan nem tudni, miről beszélgetnek, de sok témát érinthetnek. Nem csak a magánéletükkel kapcsolatos kérdésekre kell ugyanis közösen választ találniuk. Ott van a kö­zös vagyon, a közösen felépített brand, az úszóiskola, valamint ráadásul a csillebérci akadémia terve.

Hirdetés

12.47: Katinka és férje kilép a Duna Arénából. Beszélgetnek, az autóikhoz indulnak, a tréner mosolyogva néz párja után.

© Bors

12.50: Egy irányba indulnak a két kocsival. A Népfürdő utcán még egymás mögött hajtanak, aztán Katinka a Dózsa György út felé veszi az irányt. Shane pedig a Margit hídon át hazamegy budai otthonukba.

16.15: Shane ismét a Duna Arénában tart edzést. Lapunk úgy értesült, hogy fél öttől Katinkának is vizes tréningen kellett volna részt vennie, ám ez nem történt meg. De hétvégén Katinka már hazalátogatott közös lakásukba, ugyanis a Bors megörökítette, ahogy mindkettejük autója a ház előtt parkolt.

© Bors

MIT ÁRUL EL A TESTBESZÉD?

Sokat elárul Katinka és Tusup testarttása – értékelte a Borsnak egy névtelenséget kérő testbeszédszakértő.

A férj nyíltan fordul Katinka felé, testtartása arról árulkodik, semmiféle megbánnivalót nem érez – ellenben őszintén hívná vissza a feleségét. A leeresztett váll arról tanúskodik, Tusup azt sugallja: nincs félnivalód tőlem.

Katinka zsebre tett keze viszont azt árulja el, most nem szívesen közeledne az edzőhöz. Kissé meggörbített hátával mintha távol akarná tartani magától a férjét.Bors

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Árulkodó fotó: Katinka dühös arccal otthagyja Shane-t! Ez még nem békülés!
error: Content is protected !!