Hirdetés

Kos:
III.21. – IV. 20.

Kiemelkedő szereplésre számíthatsz – talán munkádban – ahol meg tudod mutatni kiemelkedő egyéniségedet. Nem is marad észrevétlen, a másik nem érdeklődését is megkapod. Persze, hisz megjelenésed kifogástalan. Sportos, mégis elegáns, méltóságteljes, aktív, haladó, nyitott minden újra, mégis lojális vagy. Kell ennél több? Elbűvölöd választottadat modoroddal, meg is nyersz minden csatát. Akár az igazira is rálelhetsz!

 

Bika:
IV.21. – V.20.

Jól elvagy lakásodban, de mindent megmozgatsz, hogy ezt pároddal tedd. Ha még egyedülálló vagy, élvezd ki az indián nyarat! Utazz, hisz meglehet, hogy a világot felfedezve, külföldön vár az igazi – bár itthon is megdobbanthatja szívedet egy külföldi. Bárki, bárhol is legyen, körbeveszed mindenféle kényeztetéssel. Egyszerre vagy gyönyörű és kifinomult, ugyanakkor a szerelemben különleges ötletekkel teli – nincs is akadály, amit ne vennél be!

 

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Nagyon szuper rajongóid inspirálnak, egy perc leforgása, és szerelembe tudsz esni. Egyáltalán nem lehet hódolóidat a hétköznapi emberek közé venni, hisz dugig vannak ötletekkel, szellemi nagysággal – egész komoly vitákra adnak lehetőséget – ezzel felvillanyozva egymást. Nem csak a rendkívül szellemes szavak, a bölcsességek, de még a mozgásban, sportban, játékokban is egy hullámhosszon tudtok lenni. Lehet, hogy mindezt most rég szeretett társadban is megvan?

 

Rák:
VI.22. – VII.22.

Teljes békében vagy magaddal – nyugalmat sugárzol. Ha még egyedül vagy, nagyon hamar rád találnak, hisz sugárzod a boldogságot. Ha már van kedvesed, eszed ágában sincs elhagyni, szereteted szeretetet vonz – nem csak párod van kényeztetve, de te is. Akár még ágyba is hozhatják neked a reggelit, ami máskor a te szokásod – most ez nagyon jól esik – el tudsz játszani a gondolattal, hogy te vagy a „királynő”. Sugárzik is belőled az elegancia, előkelőség, ami egyébként számodra nem fontos.

 

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Uralkodó vagy. Mindenben az életedben, a szerelemben is. Jól vagy, igazi békében, egyensúlyban vagy magaddal, melyet sugárzol – nincs, aki nemet mondana neked. Ám most nem a trónon ülsz, várva a kiszolgálást – talán épp ezért győzöl most mindenben – hanem gondolatokkal vagy teli, szerelmedre figyelsz, viszed neki ágyba a reggelit, a kényeztetést. Függetlenséged ellenére hűséges és lojális is vagy. Nem is hagyja a másik, hogy elmenj – ha már megszerzett, nagyon vigyáz rád!

 

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Nyakig ülsz az érzelmekben – formálnak, alakítanak. Oldják a rád jellemző visszahúzódás túlzásait, lendületet adnak. Ki mersz állni, szerepelni, meg akarod mutatni magad, hisz hited van, boldog vagy. Kézbe is veszed a vezetést kapcsolatodban, a szerelemben. Rendkívülien erős szabadságvágyad és újra való igényed igényli most a különlegességeket, izgalmakat, s pont emiatt, akár titkos szerelem is beléphet életedbe, amit pedig meglehet, mindig is megbélyegeztél.

Hirdetés

 

Mérleg:
IX.24. – X.23.

<h2>mérleg:
Elegáns, csodaszép és nagyon szerelmes vagy. Lehet szerencsés kiválasztottad eddig még ismeretlen, de lehet ezer éve együtt élt párod is. Könnyen lehet, hogy nyári utazásod során találtál rá szerelmedre, vagy egy külföldi vár rád idehaza, avagy egy tanulótársaddal fedezitek fel most egymást, akivel minden szó, mondat, beszélgetés egészen izgalmas és különleges. Az biztos, hogy most minden pezseg, minden mozgásban van, vágyaid, álmaid lábad előtt hevernek, csak le kell nyúlnod értük.

 

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Könnyen akadályozhatja meg egy nagy szerelem kibontakozását hiúságod, ami pedig egyáltalán nem jellemző rád. Valamit, mintha most nem látnál, vagy ne akarnál látni, álomban ringatod magad. Nem csak te vagy becsapható, könnyen megvezethető egy-két káprázatos szóval, ajándékkal, de te is alkalmazhatod ezt a módszert a szerelemben, ha valakit kiszemelsz, s nem engedsz elképzelésedből, akaratodból, nem hagyod, hogy magától kezdjenek hullámzani az érzések, alakuljon a szerelem.

 

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Csak ki kell gondolnod, hogy mit szeretnél, s mindent megkapsz, amire vágysz. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell tenni érte! Hogyne tennél, hisz pezseg a véred, ugyanakkor bölcs, megfontolt, nyugodt és türelmes is vagy, ami meghozza a gyümölcsét. Szerelmed, legyen bár egészen „új”, vagy ezer éve együtt élt társad, tele van ötlettel, egymást inspirálva akár még a nyárutót kihasználva, messze el is utazhattok. Meglehet, csak együtt tanultok – mely szintén nagyon vonzó számodra.

 

Bak:
XII.22. – I.20.

Érzelmes hangulatod megteremti a szerelem bölcsőjét – legyen bár régi vagy „új” társad, akit minden szereteteddel ölelsz. Elkényezteted, ágyba viszed neki a reggelit, olyan csodákat társz fel magadban, melyeken talán még magad is meglepődsz – eddig egy vastag fal mögött voltak eldugva ezek az érzelmes, nagyon finom és lágy, szerelmes gondolatok, mozdulatok, ölelések. Mintha éreznék is most ezt rajtad, oly sok rád vágyó van körülötted, talán nem is tudsz választani hódolóid közül.

 

Vízöntő:
I.21. – II.20.

„Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség” – mondod, s meg is szerzel mindent magadnak, amit csak szeretnél. Mindezt gyorsan, lendületesen, ugyanakkor bölcsességgel, türelemmel tele. Jól vagy, középpontodban vagy – azért vannak most minden területen sikereid. Kommunikációs képességed elképesztő, élmény veled beszélgetni – egyik nagy vonzerőd a „nagy szöveged”. Meglehet, egy spontán szereplésed alkalmával figyel fel rád valaki, akit épp keresel – legyél éber!

 

Halak:
II.21. – III.20.

Teljes harmóniában úszkálsz – mint „hal a vízben”! Ennek oka a szerelem. Ha párkapcsolatban vagy azért, ha még nem, akkor oly sokan akarnak veled lenni, mely elönti szívedet. Finom lelkednek meglehet, a választás nehézsége gond lehet, hisz senkit nem akarsz sérteni a „nem – el”. Egy biztos, hogy elkényeztetnek, de te is párod, társad. Hiúságodra figyelj, minden dicséretet azért nem kell készpénznek venni, a csillagokat se akard magadnak, csak kérj egy pohár vizet, s abban bízz, aki hoz neked!

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Az Ikrek szerelembe esik, a Bak nem tud választani: novemberi szerelmi horoszkóp minden jegynek
error: Content is protected !!