Egyre több kérdés merül fel az énekes korai halálával kapcsolatban. Egyre többet a fiúját, a fodrászként dolgozó Fadi Fawazt okolják. Állítólag sokat veszekedtek az énekes halála előtt. Barátai szerint Michael gyereket szeretett volna, de nem a fodrásszal, hanem régi szerelmével, Kenny Gossszal szeretett volna családot alapítani, és járta az árvaházakat, tehát egyáltalán nem készült meghalni, ahogy Fawaz utolsó twitterbejegyzésében állította.

Hirdetés

Egyedül halt meg lakásában George Michael, mert szerelme, Fadi Fawaz állítólag egyszerűen elaludt az autójában – számol be a Daily Mail. A cikk alatt az olvasók hozzászólásokban átkozzák Fawazt: hogy lehetséges, hogy a kocsijában alszik valaki, akit a szerelme az otthonukban vár karácsony estéjén? Ha pedig veszekedés volt kettejük között, miért nem választott Fawaz egy hálószobát a hatalmas otthonban, amelyben George Michael utolsó éveiben lakott? Többen odáig elmennek, hogy ha Fawaz a házban tölti az éjszakát, talán asztár még ma is élne.

Image result for michael fawaz

Egy barátja szerint George Michael egyedül volt és nem kapott szeretete. Az énekes holttestére Fadi Fawaz talált rá karácsony első napján

Hirdetés

A sztárt gyászoló rajongók körében felháborodást keltett Fawaz egy régebbi bejegyzése is, amelyben azt mondta: Michael többször akart öngyilkos lenni, és az utolsó hetekben sem akart mást, csak meghalni. A támadások hatására később visszavonta a állításait, azzal védekezett, hogy feltörték a twitter oldalát, és ellenségei tették közzé a bejegyzéseket. Michael egy barátja, aki nem sokkal halála előtt járt Mi­chaelnél, a magány és bánat jeleit látta rajta.

– Nagyon magányosnak tűnt, és volt egy olyan érzésem vele kapcsolatban, hogy nem teljes az élete – mondta a barát.

Fawaz azóta törölte minden bejegyzését és eltűnt a nyilvánosság elől. Egyre több a kérdőjel kapcsolatukkal és az énekes halálával kapcsolatban.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
Barátja okozta George Michael értelmetlen halálát? Fawaz hirtelen eltűnt
error: Content is protected !!