Mar­to­nosi Ba­lázs nem tűri to­vább, hogy D. Nagy Lajos sem­mibe vegye az ál­lí­tá­sát, mi­sze­rint ő a bio­ló­giai édes­apja.

Hirdetés

 

A bíróság tehet pontot az évek óta húzódó vita végére, ami Martonosi Balázs és D. Nagy Lajos között eddig csak a sajtóban zajlott.

Hirdetés

A Győrben élő kétgyermekes apuka hosszú évek óta meséli különféle lapokban az édesanyjától hallott történetet, amely szerint ő és a Bikinifrontembere egy kiskunhalasi koncert után melegedtek össze egyetlen éjszaka erejéig. A légyottból pedig megszületett Balázs.

“Elegem van abból, hogy semmibe veszi édesanyám szavait, amelyekben semmi okom kételkedni. Én csak bizonyosságot szeretnék és egy nagypapát a gyermekeimnek. Egyszerű ember vagyok, de nem fér a fejembe, hogy ennyi év után miért nem mentünk még el egy apasági vizsgálatra, ha annyira biztos benne, hogy nem ő a vér szerinti édesapám?

Már rég túllehetnénk ezen az egészen, így vagy úgy.

Mindenesetre nekem elfogyott a türelmem és nem leszek tovább az a pasi, akire újjal lehet mutogatni, és bolondnak lehet nézni! Egy bírónő tanácsára jogi útra terelem a dolgot, mert már azt is tudom, hogy ha nincs pénzem ügyvédre, kirendelnek egyet számomra, hogy képviselje az érdekeimet”

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

Please follow and like us:
D. Nagy Lajos állítólagos fia csúnya lépésre szánta el magát, bajban van a sztár
error: Content is protected !!